BørneIntra v2.19.1

Dr. Alexandrines Børnehave

afdelingsfoto.

Velkommen til Dr. Alexandrines Børnehave

Dr. Alexandrines Børnehave holder til i vores eget hus på Fuglesangs Allé i “Pip-kvarteret”. Her er vi dejlig tæt på Den Gamle By og Botanisk Have, der ofte bliver brugt som udflugtsmål.

Selvhjulpenhed

Selvhjulpenhed fylder en stor del i den pædagogiske hverdag, da det er et redskab til at styrke barnets selvtillid og følelsen af at mestre opgaver. Børnene skal lære det ved at øve sig, bøvle med noget, se hvordan andre gør og ved, at der stilles krav, og at man også som voksen er vedholdende.

Aktivitetsforløb og projektuger

Vi har i Dr. Alexandrines Børnehave valgt at dele året ind i en lang række fastlagte aktiviteter og projektuger. I vores projektuger dykker vi dybere ned i forskellige emner. Vi har for eksempel haft miljø- og genbrugsuge, hvor vi har lært mere om, hvordan vi kan passe på miljøet samt indianeruge, vikingeuge hvor vi har fået en forståelse for forskellige kulturer.

 

Udover vores projektuger deltager vi sammen med vores to andre afdelinger, Børnehaven Lauge Kochs og Skt. Johannes Børnehave, i en række fælles aktiviteter. Vi mødes til fælles båldag på aktivitetsområdet i Riis Skov, vi tager på busture og udflugter til for eksempel Gl. Ejstrup, DOKK1 eller andre kulturelle tilbud.

Rundvisning

Dr. Alexandrines Børnehave tilbyder rundvisning til interesserede forældre. Kontakt pædagogisk leder Irene Hilligsøe på telefon 41 85 71 31 for nærmere aftale.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 17.00

Fredag:                   6.30 - 16.30

Du kan som forælder frit vælge mellem en deltidsplads på 30 timer om ugen eller en fuldtidsplads på 52 timer om ugen.

 

Dronning Alexandrine børnehave er en del af det selvejende dagtilbud Børnebåndet, som udover os består af Børnehaven Lauge Koch og Skt. Johannes Sogns Børnehave.