BørneIntra v2.17

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

Seneste nyhed...

BU Nyt nr. 3, 2018

Da frivillighovedstaden åbnede i Ridehuset, lød startskuddet samtidig for børnenes Danmarksindsamling.

  Billede

 

Læs blandt andet:

 

Frivillige børn og unge samler ind

Da frivillighovedstaden åbnede i Ridehuset, lød startskuddet samtidig for børnenes Danmarksindsamling.

 

Ny rådmand i Børn og Unge

”Det er skønt at se børn vokse op og blive til nogen og ikke bare til noget.” Sådan siger Thomas Medom, der ved årsskiftet overtog posten som rådmand for Børn og Unge. Trods fire ”fantastisk gode år” som rådmand for social- og beskæftigelsesområdet, er det politiske lederskab for hverdagen for aarhusianske børn, unge og familier meget attraktivt for den nye rådmand.

 

Sygefravær falder

Færre sygefraværsdage blandt lærere og pædagoger i Børn og Unge er med til at bære kommunens samlede fald i sygefraværet og er resultatet af et stort fokus på selve sygefraværet og forebyggelse på tværs af Børn og Unge.

 

Vil du dele BU Nyt med andre – på web, intra, mail eller sociale medier? Brug dette link: bunyt.dk/032018