BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

 

Information om Corona

 

Du kan også følge med på Facebook:

#DetViErSammenOm

Seneste nyhed...

Corona: Skærpede retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen

Kære forælder 

 

Sundhedsstyrelsen har skærpet retningslinjerne for at være ”nære kontakter” indtil videre frem til 7. februar. Det har først og fremmest betydning i forhold til smitteopsporing og anbefaling af at være isoleret længere end hidtil.

 

I Børn og Unge har vi opdateret vores guides til jer forældre, som du kan finde opdaterede udgaver af til både dagtilbud, skoler og fritidstilbud på:

Aarhus Kommunes hjemmeside 

 

Med venlig hilsen 
Børn og Unge, Aarhus Kommune