BørneIntra v2.19

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

Seneste nyhed...

BU Nyt nr. 22, 2018

  Billede

I denne udgave:

  • Temainstitutioner vinder frem i Aarhus Kommune. Kom med en tur i ’Universet’, der arbejder med science som tema.
  • Valget til Børne- og Ungebyrådet 2018 er afgjort med rekordhøj stemmeprocent.
  • Kan vi lære samfundets yngste at arbejde for sager, som gavner andre? Aarhusianske børn og unge har søgt efter svaret.
  • Pioneren bag Børnekulissen, Erik Foged, går på pension. 
     

Hent BU Nyt nr. 22

 

Vil du dele BU Nyt? Brug dette link: bunyt.dk/222018