BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset ved Skoven

Skiftende billeder

Børnehuset ved Skoven er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år. Vi er fordelt i to huse, hvor vuggestuen, Nøddehuset, er i det ene hus, og børnehaven, Trætoppen, i det andet. Begge huse har et centralt placeret fællesrum, der fungerer som institutionens kerne og børnenes samlingssted. Her vil du blive mødt af børnefællesskaber, der både er i leg, løb, sang og fordybelse.

 

Vores højtelskede nabo er Mollerup skov. Skoven byder på en stor variation af plantesammensætninger, små søer, græssende skotske højlandskvæg og flere udfordrende naturlegepladser. Vi bruger skoven både til udflugter og planlagte aktiviteter.

 

Helt centralt for vores institution er vægtlægningen af det gode og trygge børnefællesskab. Det er vores stærkeste værdi, og dét som vores aktiviteter og pædagogik er koncentreret omkring. Dette afspejler sig både i vores dagligdag og indretning, hvor vi prioriterer en høj bevægelsesfrihed for børnene. Vi ønsker dermed at skabe en hverdag, hvor gode legefællesskaber i vid udstrækning er strukturskabende. I praksis betyder det, at dit barn kan være deltagende i aktiviteter der, hvor det føler sig trygt og opslugt i et godt legefællesskab.

Desuden vægter vi det højt, at børnene bliver trygge ved hele personalet.

 

I Børnehuset ved Skoven synger vi gerne. Vi har et personale, der skriver og komponerer egne børnesange. Lyt med her, når børnene synger med på Planetsangen.

 

Du kan læse mere om os, ved at klikke rundt på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller et ønske om at komme på besøg.

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag