BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehaven Arendalsvej

Chr. Sogns Menighedsbørnehave

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Kunstprojektet

  Billede

Så har vi fået gang i kunstprojektet.

Vi har oprettet et fotoalbum, hvor vi vil lægge billeder ind, så I kan følge med i, hvad børnene laver sammen med Line.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forælde.

  Så er de fleste af os ved at være tilbage igen. Jeg håber I alle har haft en dejlig sommerferie. Vi havde håbet at Coronaen ville være ved at være mere på retur, men sådan er det jo desværre ikke lige p.t. En af konsekvenserne heraf er, at vi desværre må aflyse vores sommer- og fødselsdagsfest i år, som vi jo plejer at afholde her i slutningen af august. Børnene, jeres og vores sikkerhed kommer jo dog i første række, så jeg håber på jeres forståelse. Ja det bliver et noget anderledes år, end det vi plejer at se.

  I forhold til aflevering/afhentning fortsætter vi med vores rutiner fra før ferien, så I enten afleverer ved hovedindgangsdørene til jeres barns stue eller på legepladsen. Ringklokken på legepladsen er fjernet, så her kan I frit gå ud og ind. På legepladsen har I mulighed for at kunne følge lidt bedre med I de vi laver og I vil også her have mulighed for at gribe fat i personalet, hvis I har brug for en snak med os.

  Vi vil i stort omfang stadig være meget udenfor. Heldigvis er vejret jo så skønt lige nu, så vi nyder sensommeren.

   

  Velkommen tilbage til Karin, der nu er tilbage på Sommerfuglestuen. Det er vi rigtigt glade for.

   

  I slutningen af måneden stopper Julie og Sofie, da de er kommet ind på uddannelse. Tak for indsatsen til dem begge. Vi har været glade for at have dem i huset, men nu går livet videre for deres vedkommende. Vi ønsker dem alt det bedste fremover.

   

   

  10-08-2020