BørneIntra v2.18

Velkommen til FLINTEBAKKENs hjemmeside

Skiftende billeder

DII Flintebakken er en institution for børn i alderen 0-6 år. Institutionen består af to huse, som hver har tre stuer. Begge huse har en yngstegruppe, en mellemgruppe og en ældstegruppe. I øjeblikket er der knap 100 børn indskrevet i institutionen. Pr. 1.4.2018 vil Gnisten langsomt begynde at  omdanne mellemgruppen til en vuggestuegruppe. Dette sker pga. den stigende efterspørgsel på vuggestuepladser i vores område.

 

I vores institution har og ta’r de voksne ansvaret for den omsorgsfulde, nærværende og anerkendende relation til barnet. Det er afgørende for at udvikle børnenes trivsel og udvikling, at de oplever, at de er i trygge rammer med varme, engagerede voksne.

 

Vi arbejder med hverdagslivets læring, og ud fra forståelsen af, at barnet lærer i alle situationer og på alle tidspunkter. Vi har meget fokus på børnenes sproglige udvikling, og bruger sproget målrettet og aktivt i samværet med børnene.

 

Vi er meget udendørs, både på vores egen legeplads, men også på ture i nærområdet. Vi laver mad på bål, besøger springhallen, tager på opdagelse i Mollerup skov og besøger de mange legepladser, der er i vores nærområde.

 

Flintebakkens åbningstid er 6.30-17 (fredag 16.30)

Engen åbner kl. 6.30, og Gnisten åbner kl. 7.

 

Vi har frokostordning i begge huse, og maden leveres af Aarhus Madhus. Vi får rugbrød med 3 slags pålæg og 3 slags grønt hver dag. I kan se ugens menu her 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag