BørneIntra v2.18

Velkommen til børnehavens hjemmeside

Billede

 

Børnehaven Ajstrup Gl. Skole er et supplement til de traditionelle børnehaver i Aarhus Kommune. Vi har 20 børn fra lokalområdet Beder/Malling og 80 børn fra Aarhus midtby.

Vi er en del af Frederiksbjerg Dagtilbud, men har altid kunnet tilbyde plads til børn fra andre dele af Aarhus også. I skal bare selv gøre pladsanvisningen opmærksom på, at I ønsker en plads hos netop os.

Vi kører hver dag fra vores opsamlingssted, Søndre Ringgade 52 (i forbindelse med Læssøesgades Skole) 16 kilometer til Ajstrup, hvor vi hører til i den nedlagte Ajstrup Skole. Børn fra Beder/Malling afleveres direkte i Ajstrup.

Vi har masser af plads ude og inde og det har stor indflydelse på vores hverdag, der er præget af glæden ved bevægelse og glæden ved en dagligdag, der tager afsæt i legen, inspirationen, fordybelsen og den gensidige respekt.

Se flere billeder af nogle af vores aktiviteter her

 

 

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Vil du vide mere om børnehaven?

     

    Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 23 98 47. Du kan også tage direkte kontakt til de konstituerede ledere Janne Bremer (41 85 75 66 eller jabre@aarhus.dk) og Louise Lund Rasmussen (23 26 35 51 eller lolr@aarhus.dk). Du kan eventuelt aftale at komme og besøge os.

    05-09-2018