BørneIntra v2.19

Velkommen til Børnehuset Næringen

Skiftende billeder

Børnehuset Næringen er en integreret institution med to huse. I det ene hus hører vuggestuen til (0-3 år) og i det andet børnehaven (3-6 år). Vi har masser af plads, både inde og ude, hvilket vi alle nyder. Vi har dejlige, store, grønne legepladser og i tilknytning til den ene legeplads har vi en skov, der byder på spændende legemuligheder. I Børnehuset Næringen har børnene derfor helt unikke muligheder for at røre sig og udvikle motorikken i et naturligt miljø. Ønsket om at give hvert enkelt barn en sund bevægelseskultur er tydeligt afspejlet i både vores pædagogik og fysiske indretning.

 

I Børnehuset Næringen har vi det enkelte barn for øje! Vi sørger derfor altid for at tilgodese børnene i deres individuelle behov, og vi finder personlighed og forskellighed værdifuldt. Vi værdsætter en høj grad af mangfoldighed, og det er vigtigt for os, at alle børn oplever sig respekterede og inkluderede, i børnefællesskabet, som dem, de er! 

 

Du kan lære os bedre at kende ved at kigge rundt på vores hjemmeside, og ellers er du meget velkomne til at kontakte os for at aftale et besøg.

 

Seneste nyhed...

Hvad findes der bagved låger, hække og døre?

om byvandring

I Børnehuset Næringen har vi haft et vandreprojekt med byvandringer rundt i området for børn, forældre og medarbejdere, kreative workshops for børnene og en afsluttende fernisering, hvor børnene udstillede alle deres kunstværker.

 

Denne film er fra storbørnsgruppens vandring den 19. september. God fornøjelse!

 

Læs også mere om byvandringsprojektet i beboerbladet Vejlby Vest på side 9 her

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag