BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset Næringen

Skiftende billeder

Børnehuset Næringen er en integreret institution med to huse. I det ene hus hører vuggestuen til (0-3 år) og i det andet børnehaven (3-6 år). Vi har masser af plads, både inde og ude, hvilket vi alle nyder. Vi har dejlige, store, grønne legepladser og i tilknytning til den ene legeplads har vi en skov, der byder på spændende legemuligheder. I Børnehuset Næringen har børnene derfor helt unikke muligheder for at røre sig og udvikle motorikken i et naturligt miljø. Ønsket om at give hvert enkelt barn en sund bevægelseskultur er tydeligt afspejlet i både vores pædagogik og fysiske indretning.

 

I Børnehuset Næringen har vi det enkelte barn for øje! Vi sørger derfor altid for at tilgodese børnene i deres individuelle behov, og vi finder personlighed og forskellighed værdifuldt. Vi værdsætter en høj grad af mangfoldighed, og det er vigtigt for os, at alle børn oplever sig respekterede og inkluderede, i børnefællesskabet, som dem, de er! 

 

Du kan lære os bedre at kende ved at kigge rundt på vores hjemmeside, og ellers er du meget velkomne til at kontakte os for at aftale et besøg.

 

Seneste nyhed...

Kom, lad os bruge sanserne

- en film fra vores vandring

I august var vi på vandring i området rundt om Børnehuset. Vi ledte efter gule ting, brugte vores sanser og oplevede vores område på en helt ny måde. Du kan se en lille film fra vores sansevandring her.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag