BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehaven Myrhøjen

Skiftende billeder

 

 

Børnehaven Myrhøjen har plads til 60 børnehavebørn. Vi ligger centralt i Skødstrup i naturskønne omgivelser og har en dejlig, grøn legeplads.


Gå på opdagelse her på siden for at læse mere om vores tanker om det gode børneliv.

 

Ny forælder i Børnehaven Myrhøjen? Læs velkomstpjecen her.

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre, her er opdatering på gamle og nye beslutninger i børnehaven:

   

   Legetøj

  Husk at børnene ikke skal have legetøj med i børnehaven. Det blev besluttet for at mindske konflikter og eksklusion i børnegrupperne.

  Vi oplever at børnene har svært ved at se deres legetøj ligge i kurven, uden de kan bruge det, så sørg gerne for at det ligger hjemme.

   

  De børn, der sover, må selvfølgelig gerne have en sovebamse og sut med. Derudover kan der være særlige tilfælde hvor nye børn kan have brug for en krammebamse i opstartsperioden, til at tage afsked med mor og far. Dette sker efter aftale med et personale i huset :) 

   

   Fødselsdage.

  Vi har i personalegruppen besluttet at fremover, kan vi tilbyde, at tage med hjem til 1 fødselsdag i barnets børnehavetid. Det er enten når barnet fylder 4, 5, eller 6 år. De resterende fødselsdage fejrer vi og holder i børnehaven.

   

  Er man storbørnsbarn, når man vil holde fødselsdagen hjemme, kan man enten invitere de andre storbørn eller hele sin egen stue med hjem. Når der er så mange storbørn som i år, 30 stk., er det kun halvdelen.

   

  Det er personalet der vælger hvem der skal med til fødselsdagen, når det kun er halvdelen der skal med, således, at vi sikrer at alle børn kommer med til fødselsdag.

  Når der afholdes fødselsdag, må der være en usund ting, det kan f.eks. være kage, is eller andet. Vi tager ikke slikposer med tilbage til børnehaven, så er det den ene usunde ting til fødselsdagen i hjemmet, skal den kunne spises inden vi går tilbage igen 😀

   

   Frugt

  Tak for alt, den dejlige frugt, vi modtager til vores samling. Da vi skal skære det på stuerne, ønsker vi frugt der er nemt at skære (uden for meget skal og skræl) eks., æbler pærer banan, vindruer, melon

   

  19-09-2019