Hans Brogesvej 238220 Brabrand

Tlf.: 23844717

Hans Brogesparken Børnehave

BørneIntra v2.19.1

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Ekstra orientering om COVID-19-situationen

  Med de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne må forældre igen komme ind i institutionerne - når institutionen mener, det er sundhedsmæssigt forsvarligt. 

  Vi har her i børnehaven valgt fortsat at være på legepladsen hele dagen, I hører nærmere nå dette ændre sig, dvs børnene bliver afleveret på cykelbanen efter at de har været inde at vaske hænder. madpakkerne skal i den blå ikeapose og så sætter personalet dem i køleskabet.

  Børnene skal hverdag medbringe en drikkedunk med vand i egen rygsæk. Rygsækken skal så også sættet på legeepladsen.

  Husk: forældre (eller andre der kommer i huset) skal  spritte hænder inden de gå ind i børnehaven og som noget nyt også inden de går ind på legepladsen

   

  Lige nu er der en stigning i antallet af smittede med coronavirus i Aarhus Kommune. Derfor skal vi passe godt på hinanden og være opmærksomme på myndighedernes anbefalinger omkring forebyggelse af smittespredning i vores institutioner: 

  • Hvis du eller dit barn er syg, eller har symptomer som hoste, feber eller træthed, skal I blive hjemme. Dit barn sendes hjem ved tegn på sygdom.  
  • Vask ofte hænder eller sprit af, host og nys i ærmet - og tænk på, hvad du rører ved. 
  • Hold afstand og undgå tæt kontakt med for mange mennesker. Dit barn vil så vidt muligt være sammen med en fast gruppe af børn og voksne gennem dagen.  

  Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå smittespredning. Hvis dit barn eller en i husstanden smittes med COVID-19, skal børnehaven have besked.  I vil blive orienteret, hvis der konstateres smitte i børnehaven. 

  Følg med her på BørnIntra, og du kan finde mere information på aarhus.dk/corona. Kontakt lederen, hvis du har spørgsmål til hverdagen i institutionen.  

  VH

  Personalet

  07-08-2020