BørneIntra v2.19.1

Dagtilbuddet Aarhus Ø

Thit Jensens Gade 11 A8000 Aarhus C

Velkommen til Børnenes Ø

Vi er en helt ny integreret institution på Aarhus Ø.

Faktisk er vi så nye, at vi ikke har en hjemmeside endnu.

 

Det arbejder vi på.

 

Indtil da kan du læse mere om os under Generationernes Hus på aarhus.dk.

Seneste nyhed...

Hvordan går det i Børnenes Ø knap 3 måneder efter opstart.

  Billede

Vi har snart været igang i dagtilbuddet, Børnenes Ø i 3 måneder.

Vi er nu oppe på 32 børn, 3 stuer Krabberne, Muslingerne og Rokkerne. Vi afventer at starte flere grupper op.

Vi befinder os godt med et fantastisk hus, hvor vi har nogle skønne rammer for både børn og voksne, vi har mange kvardratmeter og nyder der er plads og rum i den her særlige hverdag, hvor vi skal huske at holde afstand. 
Vi går jævnlig på besøg i Generationernes Hus, hvor vi tager børn med rundt på en lille cykel, gående eller en klapvogn. Vi møder mange forskellige mennesker hvor vi på afstand hilser og ser hvad huset har af puls. Vi er på besøg i Cafeen som hver dag levere en skøn frokost til alle børn i Børnenes Ø.  

Vi er kommet rigtig godt fra land i samarbejde med alle de dejlige familier som hver dag aflevere deres skønne børn i huset. Vi har med samarbejdet fået en dejlig hverdag, hvor vi på bedste måde har fået skabt en hverdag med genkendelighed, struktur, rum og plads til at være ny i en institution som er ved at finde fodfæste. Et personale som har en høj faglighed og hvor vi i samarbejde justerer og skaber de bedst mulige rammer for alle børn.

Vi glædes hverdag over hvor priviligeret Børnenes Ø er, at ligge i et hus, hvor Visionen er fællesskab, som lige nu er på afstand, men med de ældre beboere i huset som kommer forbi og vinker ind til os, og hvor vi vinker tilbage og tænker at snart kan vi mødes til aktiviteter på tværs af generationer og glædes over hvor mangfoldigt et hus vi er en del af. Over tid vil det styrke alle børn at være en del af et sådan fællesskab. 
 

Tænk på når vi til foråret forhåbentlig kan mødes ikke bare på hver sin side af vinduet men i samme rum, og berige hinanden med fællesskaber til gavn og glæde for store og små i Generationernes Hus 🙂.

 

Tak for de første 3 måneder i Børnenes Ø, Vi ser nu frem mod i den næste periode hvor vi vil etablere og videre udvikle fælles platform for fagligheden i Børnenes Ø, få etableret Forældrebestyrelse, Diverse udvalg på tværs i Generationernes Hus, samt se fællesskab spire på tværs 🤗.

 

I er altid velkommen til at kontakte Børnenes Ø for information, kontakt Kirsten Vestergaard, leder Børnenes Ø, på tlf 21342447.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag