BørneIntra v2.17

Velkommen til Guldbryllupsasylet

Skiftende billeder

 

Velkommen til Børnehaven Guldbryllupsasylet!

Vi er et gammelt hus fra 1892 med masser af charme og højt til loftet. Vi har en skøn legeplads med mulighed for fysisk udfoldelse, og som kan udfordre børnene motorisk, samt hyggelige legekroge med plads til fordybelse. Vi ligger centralt placeret mellem Skt. Pauls Kirke og Frederiksbjerg Skole. Det betyder at vi prioriterer ture ud af huset hvor vi gør brug af byens forskellige tilbud.

 

Vi er normeret til 60 børn på 3 stuer, hvoraf de to stuer er for de 3-5 årige, og den sidste stue er storbørnsgruppen for de 5-6 årige.
Da der er rullende skolestart for de børn som hører til Frederiksbjerg Skole, betyder det at storbørnsgruppen 4 gange om året afgiver skoleparate børn, og modtager kommende storbørnsgruppe-børn fra de tre andre stuer.

 

Hvis I har fået tilbudt en plads til jeres barn og gerne vil på besøg, må I meget gerne ringe til en af stuerne (se telefonnumre nedenfor). Personalet ved oftest, hvilken stue jeres barn skal begynde på. Når I ringer, kan vi aftale en dag, hvor det passer jer og os bedst at mødes og hilse på hinanden.


Vi ønsker at dit barn føler sig velkommen her i Børnehaven Guldbryllupsasylet, og sender derfor et brev med en velkomsthilsen fra den kommende stue, så dit barn føler sig tryg inden opstart.

Vi glæder os til at se jer!

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Telefonnumre til de tre stuer i huset

   

  Smutuglerne: 21 31 05 60

  Brumbasserne: 21 31 05 81

  Guldsmedene: 21 31 06 65

  15-11-2017