BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Guldbryllupsasylet

Smutuglernes telefon: 21 31 05 60

Brumbassernes telefon: 21 31 01 25

Tusindbenenes telefon: 21 31 06 65

Tur-telefon: 21 31 01 24

Skiftende billeder

 

Børnehaven Guldbryllupsasylet er et gammelt hus fra 1892 med masser af charme og højt til loftet. Vi har en skøn legeplads med mulighed for fysisk udfoldelse og motorisk udfordring samt mange hyggelige legekroge med plads til fordybelse. Vi ligger centralt placeret mellem Skt. Pauls Kirke og Frederiksbjerg Skole. Derfor prioriterer vi ture ud af huset, hvor vi bruger byens forskellige tilbud, højt.

 

Vi er normeret til 60-66 børn på tre stuer i alderen 3-6 år. De 5-6-årige mødes en dag om ugen i storebørnsgruppen. Da der er rullende skolestart for de børn, som hører til Frederiksbjerg Skole, sender vi skoleparate børn fra storebørnsgruppen videre tre gange om året. Storebørnsgruppen starter op en gang om året til august.

 

Hvis I ønsker at se børnehaven eller har fået tilbudt en plads til jeres barn og gerne vil på besøg, må I meget gerne ringe til pædagogisk leder Christina Søndergaard Nielsen på 41857224. Når I ringer, kan vi aftale en dag, hvor det passer jer og os at mødes.


Vi ønsker, at jeres barn føler sig velkommen her i Børnehaven Guldbryllupsasylet, og vi sender derfor et brev med en velkomsthilsen fra den kommende stue, så jeres barn føler sig trygt inden opstart.

 

Vi glæder os til at se jer!