BørneIntra v2.18

Velkommen til Skødstrup Dagtilbud

Skiftende billeder

Vi følger dit barn hele vejen

 

Skødstrup Dagtilbud består af ti afdelinger:
fem integrerede institutioner, tre børnehaver, en vuggestue og en dagplejeafdeling.


Er du ny forælder i Skødstrup Dagtilbud? Se velkomstpjecen her:

Læs om Skødstrup Dagtilbud og besøg de enkelte afdelinger i menuen. Og gå på opdagelse i velkomstpjecerne for hver afdeling nedenfor.

 

God fornøjelse! 

  

Seneste nyhed...

Se de første foreløbige billeder af den nye institution på Ny Studstrupvej

Totalentreprenøren på den nye institutionsafdeling på Ny Studstrupvej er fundet. Institutionen vil stå færdig i 2019.

  Billede

Det er nu besluttet, at det landsdækkende tømrer- og snedkerfirma Hustømrerne bliver totalentreprenør på den nye institutionsafdeling på Ny Studstrupvej. Hermed kan vi vise de første forløbige billeder af, hvordan institutionen efter planen kommer til at se ud.

 

Valget af totalentreprenør faldt på Hustømrerne, med underrådgiverne SMAK architects - Proces arkitekter - Midtconsult og Learning Space, fordi de kom med et modigt og spændende forslag til en daginstitution, der inviterer til leg og bevægelse. Blandt andet med en indendørs rutsjebane fra et plan til et andet.

 

Der er tale om en institution i mange niveauer med en personaleafdeling på første sal. Langs alle facader på bygningen vil der blive udhæng og bygningsforskydninger, som børnene kan bruge som udeværksteder, og institutionen vil desuden få en kuperet og solrig legeplads mod syd, øst og vest. Både ude og inde vil der være niveauspring, hvilket giver børnene nogle motoriske udfordringer og mange muligheder for siddeophold i forskellige niveauer.

 

Den nye institution skal huse tre børnehavegrupper, tre vuggestuegrupper og heldagslegestue for Dagplejen Skødstrup. Børnehavegrupperne i Satellitten og Stjernehuset vil få plads i den nye institution.

 

Nu skal de sidste detaljer finpudses, og derefter vil byggeriet gå i gang. Den nye institution vil efter planen stå færdig engang i 2019.

 

Klik på ikonet nedenfor for flere billeder.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag