BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

 

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN MARSELIS BOULEVARD

 

Vi er en vuggestue med en masse dejlige børn fordelt på seks stuer tre stuer på Marselis Boulevard 48 og tre stuer på Marselis Boulevard 50. Vi nyder godt af vores fælles faciliteter på de to matrikler, blandt andet vores to gode legepladser med mange udfordringer og muligheder. Vi prioriterer og vægter vores udeliv højt og er ude året rundt. De fleste af vores børn både starter og slutter deres dag ude på legepladsen.

 

Vi udnytter, at vores vuggestue både ligger tæt på skov, søer og strand samt Aarhus midtby ved at tage på mange små ture med børnene. Vores aktiviteter i øvrigt er præget af musik, leg, kreativitet, fællesskab, oplevelser m.m. ud fra den anerkendende tilgang med fokus på vores kerneopgave ”at arbejde på at gøre børnene i stand til at mestre det næste”. Vi bruger blandt andet vores store motorikrum, hvor der er mulighed for at bruge forskellige sanser og bevægelser i små og store grupper.

 

Du kan læse mere om os i menuen til venstre! 

 

Kom også meget gerne på besøg! Du kan læse, hvordan du laver en aftale, i opslaget nedenfor. Er du i bil, er det nemt at parkere hos os, da vi er så heldige at have vores egne parkeringspladser. 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Vil du gerne på besøg?

   

  Interesserede forældre er velkomne til at få en rundvisning i vores vuggestue. Vi har mulighed for rundvisning fredage i lige uger i tidsrummet 10.30.11.00. Ring til os på telefon 41 85 75 13 og lav en aftale om, hvilken fredag du/I kommer.

   

  19-02-2020