BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

 

Nødpasning

 

Du kan også følge med på Facebook:

#DetViErSammenOm

 

Corona-assistance søges

Har du lyst til at give en hånd med i Aarhus Kommune?
 
Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig og pædagogisk arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med ny coronavirus. Måske du kan hjælpe os?

 

Vi kan få brug for pædagoger, sygeplejersker, SOSU-assistenter eller SOSU-hjælpere, som enten har forladt faget for en tid, er studerende eller som er gået på pension.

 

Tilbyd din hjælp: www.aarhus.dk/coronaassistance

Seneste nyhed...

Spørgsmål og svar til alle børnefamilier

Coronavirus kan være en stor udfordring for alle børnefamilier. Vi tilbringer vores hverdag meget tæt sammen, i en bekymrende tid, hvor man kan være bange for at omgås andre.

 

FAQ: Spørgsmål og svar til alle børnefamilier

Sundhedsstyrelsen har forsøgt at svare på de mest almindelige spørgsmål, du som forælder kan have. Få blandt andet svar på spørgsmål om legeaftaler, hygiejne og samværet med bedsteforædrene.

 

Film: Råd til børnefamilier om coronavirus 

I denne film giver Maria Koch Aabel, chefkonsulent i Sundhedsstyrelsen, desuden konkrete råd til, hvordan I beskytter jeres barn mod smitte og samtidig får hverdagen til at hænge sammen.

 

Husk også, at du kan følge med Børn og Unges Facebook-side: #DetViErSammenOm