BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

 

Information om Corona

 

Du kan også følge med på Facebook:

#DetViErSammenOm

Seneste nyhed...

Skal jeg fremvise coronapas hos tandplejen?

Tandplejen har i de seneste dage modtaget en del henvendelser fra forældre, der er i tvivl, om børnene skal fremvise coronapas, når de har en aftale på tandklinikken. Det skal de ikke.

 

Hverken børnene eller den pårørende, der eventuelt følger med på klinikken, skal fremvise coronapas eller en negativ test. 

 

Til gengæld er det vigtigt, at I bliver hjemme og husker at ringe afbud, hvis nogen i husstanden har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed). 

 

Du kan læse mere om, hvordan vi passer på dig og dit barn på tandklinikkerne, og hvad du selv kan gøre for at mindske smitterisikoen, på Tandplejen Aarhus’ hjemmeside: https://tandpleje.aarhus.dk/kontakt/praktisk-info/laes-mere-om-tandbehandling-og-coronavirus/

 

Med venlig hilsen 

Tandplejen Aarhus