LINKS

 

Her har vi sammen et par links der er relevante for forældre og deres børn. Bemærk, at disse er forbundet med både nabolaget og Århus by. Vi tiltrådte også et par af de børn fritid politik fra kommunen.

 

åfo - Aarhus forældre organisation

"ÅFO er en interesseorganisation for forældre med børn i SFO, dagpleje og daginstitutioner. ÅFO repræsenterer både private, selvejende og kommunale daginstitutioner. ÅFO arbejder på vegne af alle forældre i medlemsinstitutionerne. Medlemskab besluttes af dagtilbudsbestyrelser og SFO-forældreråd. Ca. 90 % af alle institutioner og SFOer er medlemmer."  (til siden her)

 

st70 boldklubben

"ST70 er en lille lokal sportsforening for Trige, Spørring og omegn. Vi har i øjeblikket fire underafdelinger: fodbold, håndbold gymnastik og badminton." (til siden her)

 

fars legestue

"Fars Legestue er et sted, hvor fædre, bosiddende i Aarhus Kommune kan være sammen med deres børn i alderen 0-3 år. Aktiviteterne i Fars Legestue er handlingsprægede, og der er mulighed for at lege, tumle og gynge i den store sansegynge. I Fars Legestue kan fædre være sammen med deres børn på deres præmisser." (til siden her)

 

børnekulissen

"Børnekulissen er en projektorienteret kulturinstitution og en del af Pædagogik og Integration, Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Siden 1991 har vi lavet kulturelle arrangementer, teaterforestillinger, udstillinger og kurser. Vores primære målgruppe er børn i alderen 2-9 år.

Hos Børnekulissen ønsker vi på legende måde at udvikle børnenes fantasi, sprog og leg samt understøtte institutionernes børnekulturelle og pædagogiske arbejde." (til siden her)

 

børnekultur i Aarhus

Linkerne til kulturtilbud; projekter; kunstnere; støtte og børnekulturhuset, Børnekultur i Aarhus er online plads hvor Aarhus Kommune anbefaler alle de forskellige muligheder ind i et barns kultur miljø.  (til siden her)

 

børnekulturhuset

"Børnekulturhusets mål: 
- igangsætte kvalitative og kunstneriske initiativer indenfor det børnekulturelle område. 
- engagere og inspirere de kommunale institutioner, herunder også byens kulturinstitutioner til at implementere børnekulturen. 
- synliggøre børnekulturen i Aarhus Kommune 
- udvikle og bidrage til et fortsat kvalitetsløft af begrebet børnekultur, i sammenspil med det børnekulturelle miljø og i henhold til den gældende kulturpolitik på området." 
(til siden her)