BørneIntra v2.19.1

Arveprinsessen

afdelingsfoto.
Hvem er vi
Institutionen har til huse i Ø-gadekvarteret. Vi er naboer til Samsøgades Skole og ligger midt mellem Botanisk Have og Universitetsparken. Vi har bussen lige ved døren, hvilket gør at vi på 20 min. er i Marselisborg skoven.

64 glade børn og 16 ligeså glade voksne!

Personalegruppen består af : Mette (Dagtilbudsleder): Vuggestuen: Lone (pædagogisk leder), Elsebeth (pædagog), Kristine (pædagog), Sissel (pædagog), Stine (pædagogmedhjælper), Sanne (pædagogmedhjælper). Børnehaven: Rikke (pædagogisk leder), Charlotte (pædagog), Jesper (udepædagog), Lene (pædagog), Tine (pædagog), Johanna (pædagog), Maja (pædagog), Tobias (pædagogmedhjælper). Derud over har vi nogle faste tilkaldevikarer og studerende. Madmor Kristine laver mad til os alle 5 gange om ugen.Personalet bager brød hver morgen til eftermiddagsmaden, hvor vi også får frugt.
Vi har til huse i en gammel villa fra 1919, et hus, der emmer af miljø og atmosfære. Vuggestuebørnene har deres egen base. børnehavebørnene kan færdes frit i hele huset. Vores struktur er meget åben - det kræver et stort fælles ansvar, men det giver en dagligdag der gør både børn og voksne glade.