BørneIntra v2.17

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

Seneste nyhed...

BU Nyt nr. 1, 2018

Ny rådmand sagde goddag til medarbejdere.

  BU Nyt nr. 1, 2018

 

Læs blandt andet:

 

Ny rådmand sagde goddag til medarbejdere

Med årsskiftet blev det tid til ny rådmand for Børn og Unge, idet 37-årige Thomas Medom afløser Bünyamin Simsek på posten. Thomas Medom blev på sin anden arbejdsdag 3. januar budt velkommen på Grøndalsvej af medarbejdere i en fyldt kantine, hvor direktør Jan Præstholm ønskede godt nytår til alle, og understregede over for Thomas Medom, at Børn og Unge glæder sig til samarbejdet.

 

Det internordiske samarbejde fylder rundt
Gennem et halvt århundrede har aarhusianske skoleelever og lærere skabt nye venskaber og fået ny faglig inspiration gennem det Internordiske samarbejde. Samarbejdet fejrede i 2017 50-års jubilæum og gav for første gang lærere og ledere fra lokale gymnasier mulighed for at deltage i udvekslingen.

 

Børn samler ind til børn uden hjem: Vær med i Danmarks Indsamling

I 2018 er Aarhus Europæisk Frivillighovedstad.  Aarhusianske børn kan allerede nu afprøve rollen som frivillige og igangsættere – som indsamlere til fordel for andre børn ved Danmarks Indsamling 3. februar. Læs hvordan I melder jer til.

 

Vil du dele BU Nyt med andre – på web, intra, mail eller sociale medier? Så brug dette link: www.bunyt.dk/040117