BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Unimukken

Unimukken ligger i hjertet af Gellerup i , lyse bygninger med højt til loftet og mange kvadratmeter hvor børnene kan folde sig ud. Vi har 2 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe.

Skiftende billeder

I Unimukken har vi særligt fokus på forældresamarbejde, da det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde om barnets trivsel, udvikling og læring. Vi ønsker, så vidt det er muligt, at forældrene skal være en del af hverdagen i børnehaven og vuggestuen, så forældrene kan få et indblik i livet i her. Vi ser gerne forældrene komme ind på stuerne og vi inviterer gerne på en kop kaffe og en snak. Vi forventer at forældrene deltager i husets arrangementer, både af hensyn til barnet samt samarbejdet mellem forældre og os.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte den pædagogiske leder, Sharon McLeman, på tlf.: 29 20 42 86

Seneste nyhed...

Kære forældre

Her er en update fra Unimukken

 

  • Vi har igennem længere tid haft en del sygdom blandt personalet, der har sat sit præg på hverdagen. Vi har klaret det ved at hjælpe hinanden indbyrdes, og kun undtagelsesvis ved brug af vikarer. Det har betydet at børn og personale har fået et endnu bedre kendskab til hinanden på tværs af huset. Det ser heldigvis ud til, at vi er på den anden side af sygdomsbølgen. Nuray er desværre langtidssyg. Vi har en tæt kontakt til hende og håber at hun vender tilbage snart. Det er vigtigt for mig at sige, at sygdommen i huset skyldes ikke et dårligt arbejdsmiljø blandt personalet. Vores Socialkapitals undersøgelse viser, at folk er glade for at gå på arbejde

 

  • For at formindske risikoen for at sprede sygdom har vi besluttet, at når børn, forældre og andre kommer ind i institutionen skal der enten sprittes elle vaskes hænder. Det er en spritdispenser uden for hoveddøren. Hvis man ikke synes, at børnenes hud skal i kontakt med håndsprit skal man vaske hænder med sæbe i stedet😊

 

  • Et andet tiltag er, at udendørssko skal enten tages af eller dækkes med de blå futter inden man går ind i vuggestuen.  Jeg er ved at undersøge hos Aarhus Kommunes indkøbesansvarlig om det findes et mere bæredygtigt alternativ til de blå futter.

 

  • Tak for et godt møde vedrørende den hård tone i børnehaven. Det var et inspirerende møde med mange gode ideer til hvordan vi kan håndtere børnenes hårde tone overfor hinanden. Forslagene kan ses snart over på BørneIntra.

 

  • Som bekendt har Anesa fået et nyt arbejde i Horsens, i nærheden af hvor hun bor. Vi har ansættelsessamtaler i dag, hvor vi håber meget at få en ny pædagog ansat i hendes stilling.

 

Til slut vil jeg sige tusind tak for jeres opbakning og anerkendelse i forhold til personalet. Det betyder rigtig meget – især på de tidspunkter hvor vi har været lidt presset!

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag