BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Unimukken

Unimukken ligger i hjertet af Gellerup i , lyse bygninger med højt til loftet og mange kvadratmeter hvor børnene kan folde sig ud. Vi har 2 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe.

Skiftende billeder

I Unimukken har vi særligt fokus på forældresamarbejde, da det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde om barnets trivsel, udvikling og læring. Vi ønsker, så vidt det er muligt, at forældrene skal være en del af hverdagen i børnehaven og vuggestuen, så forældrene kan få et indblik i livet i her. Vi ser gerne forældrene komme ind på stuerne og vi inviterer gerne på en kop kaffe og en snak. Vi forventer at forældrene deltager i husets arrangementer, både af hensyn til barnet samt samarbejdet mellem forældre og os.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte den pædagogiske leder, Sharon McLeman, på tlf.: 29 20 42 86

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Hej alle forældre og børn i Unimukken! 
  Jeg hedder Sandra og er den nye faste pædagog inde på Spire stuen :)

  Jeg har allerede fået fornøjelsen af at arbejde med jeres børn de sidste to dage og glæder mig utrolig meget til lærer dem endnu bedre at kende!

  Som pædagog elsker jeg, at der hele tiden sker noget. Jeg nyder at lege og lave aktiviteter af alle former. Derudover finder jeg også ro i at lave noget kreativ sammen med børnene, som de stolte kan tage med hjem og vise jer!


  Hilsen Sandra

  19-05-2020