BørneIntra v2.15

VELKOMMEN TIL STENHØJEN

 Billede

 

Velkommen til Stenhøjens hjemmeside. Vi håber, at siden kan være behjælpelig med de oplysninger, du søger, ellers er du mere end velkommen til at henvende dig til os.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  MANDAG D. 27. FEBRUAR fejre vi fastelavn med udklædte børn, sang, leg, fastelavnsboller og "katten af tønden".

  Børnene skal senest være her kl. 9.00.

  16-02-2017
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

   

  Vi starter projektforløb op, omhandlende bondegårdsdyr, fra mandag d. 16 januar og frem til d. 10. marts. Vi vil i den periode, gældende for både børnehaven og vuggestuens vedkommende, holde samling om morgenen, børnene skal derfor senest være her kl. 9.00.

  I børnehaven er der projekt, mandag, tirsdag  og onsdag. I vuggestuen er det mandag, tirsdag og torsdag. Fredag laver børnehaven og vuggestuen fællesskabende sange, lege og aktiviteter. Vores mål er bl.a. sammen med børnene at gennemarbejde emnet: bondegårdsdyr, så det afspejler sig i de aktiviteter, lege, ture, rutiner og dialoger der er i løbet af ugerne. Vi gllæder os til et spændende og lærerigt forløb. Vi vil løbende orienterer jer.

   

  Hvis der er nogle af jer forældre der i forbindelse med projektet har noget at byde ind med det kan være rekvisitter, viden eller et par bondegårdsdyr ;-), så høre vi gerne fra jer. Vi vil også gerne at I eventuelt undervejs kommer med jeres tilbage meldinger på hvad jeres barn er specielt optaget

  af i forbindelse med projektet.

   

  Hilsen personalet

  13-01-2017
 •  

  I forbindelse med årsskiftet sker der enkelte justeringer af forholdene i Skæring Dagtilbuds syv institutioner. Læs om det her. Dokumentet vil efterfølgende kunne findes i mappen ”Vigtige dokumenter” på forældreintra. 

  08-12-2016
 •  

  Der ligger en oversigt over den aktuelle fordeling af personale og børn på de enkelte børnegrupper i mappen med forældrerådsreferater. Oversigten er et bilig til møde nummer 2 i det nuværende forældreråd. Mappen med referaterne kan ses her og oversigten kan ses direkte her.

  08-12-2016
 •  

  Referat fra det seneste forældrerådsmøde den 2. november 2016 er lagt i mappen med referater fra forældrerådsmøder. Klik her for at finde mappen med referater, og klik her for at se referatet direkte.

  08-12-2016