BørneIntra v2.17

VELKOMMEN TIL SKÆRINGHUS

Billede

Her finder du forskellig information om vores institution. Hvis du ikke finder, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev fra børnehaven

Delfinerne har i denne uge haft fokus på forskellige familiekonstallationer. De har læst en bog om en pige, der ingen far havde, og har snakket om, hvordan børnenes familier ser ud og hvem de bor med i deres hus. Børnene har tegnet deres hus med familien i, og tegningerne hænger på stuen. I torsdags var hele delfingruppen i springhallen, hvor de hyggede sig meget. De øver meget hvordan man går i trafikken og vil derfor gerne opfordre jer forældre til at gå mange små ture med dem, så de kan øve sig :) 

 

Hos pingvinerne er vi stadig delt op i drenge og piger. 

Pigerne har stadig meget fokus på venskab. De har haft pige-hygge formiddag med the, knækbrød og stearinlys. De har snakket om venskab og aftalerne hænger stadig på væggen i gangen, så man kan huske på dem. De har haft legegrupper, hvor pigerne accepterer, dem de kommer i gruppe med og de bliver bedre og bedre til at aftale og blive enige om, hvad de skal lege. De lærer også, at man ikke altid får sin vilje. Derudover øver de stadig meget at sige “pyt”, og nu kan de også stave til det, for det står på et stort stykke karton, der hænger på væggen. De arbejder stadig meget med massage.

Drengene har haft fokus på samarbejde, hvor vi har lavet en stafet med tre forskellige aktiviteter. Drengene blev delt op i to hold,som skulle dyste mod hinanden, og de kunne kun vinde ved at samarbejde. De øvede sig også rigtig meget i at sige pyt, når de ikke vandt. Vi har også haft to kreative dage, hvor de blev sat sammen to og to. De fik et stort stykke karton og derefter meget løse rammer, og så skulle de være kreative, blive enige om, hvad de ville lave og så gøre det sammen. De fik 45 minutter til det og var rigtig gode til at koncentrere sig og hygge sig med opgaven! Det var spændende og blev rigtig flot.