BørneIntra v2.14

Velkommen til Safiren

 Billede

Vi bor i et stort og dejligt hus, central placeret i en grøn oase i Helenelyst.

Vi lægger særlig vægt på at tilbyde børnene muligheder for natur og udeliv. Vi har kort afstand til skov, marker og landlige omgivelser. Vi har græsarealer, bakker, cykelbane, gynger, sandkasse med legehus og bålplads. Vi benytter vores legeplads hver dag. I vuggestueafdelingen har vi et dejligt piratskib med mange udfordringer.

I dagligdagen tilbyder vi en mangfoldighed af materialer og teknikker indenfor det kreative område. Vores fokus er at give barnet mulighed for både, alene og sammen med andre, kreativt at kunne give udtryk for følelser og tanker samt mulighed for ro og fordybelse.

Vi er et hus med mange nationaliteter, både blandt personale og børn. Vi har pt. ca. 25 % tosprogede børn og 75 % etnisk danske børn. Vi er normeret til 30 vuggestuebørn samt 50 børnehavebørn.  Da vi er en integreret institution, har vi tradition for at have mange søskende.

Vi arbejder på tværs af grupper og alder da vi mener, at det er vigtigt for både børn og voksne at være ét hus.

Seneste nyhed...

Husk at opdatere BørneIntra app

Husk at opdatere BørneIntra app på din smartphone

Den nye version af BørneIntra app'en kan nu både hentes i AppStore og Google Play.
   

Med den nye version af app'en får du:
 
Mulighed for at læse dokumenter i app'en, ligesom man kan på web.
Ny adviseringsfunktionalitet i statusbaren på din smartphone - du bliver adviseret via et lille ikon, når der er nye opslag, nyheder, aktiviteter osv.
De samme svarmuligheder i forhold til ferieopfordringer, som på web.
 
Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at opdatere styresystemet på din smartphone, hvis du oplever problemer med at se den nye version af app'en i AppStore.
Hvis du ikke har BørneIntra app'en på din smartphone endnu, kan du finde den i AppStore og Google Play ved at søge på "BørneIntra".
 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag