BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Mælkevejen

Vi er beliggende i hjertet af Gellerup i gåafstand til Brabrandsøen og grønne områder. Vi bruger områdets legepladser, samt tager på ture til Sølyst, Globus1 og Brabrand skov. De offentlige transportmidler kan hurtigt føre os udenfor lokalområdet, hvor vi kan besøge by, strand og skov.

Billede

 

Børnehuset Mælkevejen er en 0 - 6 års institution, normeret til 20 vuggestuebørn og 32 børnehavebørn. I Mælkevejen har vi stor fokus på pædagogisk kvalitet i læringsmiljøet! Vi har vi særligt fokus på sprog, krop og bevægelse, robusthed, rollelege og ikke mindst god trivsel, både blandt børn og voksne.

 

Vi er stueopdelt, med to stuer i hver ende. Delfin- og dragestuen i vuggestuen, og Orion- og Cassiopeisstuen i børnehaven. Vi ser os som et hus med et fælles værdigrundlag og med forskellige pædagogiske aktivteter hver dag. 
Vi er et hus med højt til loftet og som går op i at skabe trygge og omsorgsfulde rammer for alle børn.

 

Vi er et hus der rummet et kreativt værksted, et stort motorikrum som bliver brugt dagligt, samt et tumle/bevægelsesrum nede i vuggestuen. På vores egen legeplads har vi blandt andet et stort aktivitetstårn med rutschebane, legehuse, gynger, mudderkøkken, sandkasser, fordboldbane, klatrevæg og bålplads. Derudover har vi en dejlig terasse hele vejen rundt om huset.

 

Vi har personale der er uddannet krop- og bevægelsesvejledere, en pædagog som er uddannet i Dignity. Og så har størstedelen af personalet har været på robusthedsskursus.

Vi vægter at alle børn kommer på en ugentlig turdag, samt at vi er ude hver dag.

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag