BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Mælkevejen

Vi er beliggende i hjertet af Gellerup i gåafstand til Brabrandsøen og grønne områder. Vi bruger områdets legepladser, kaninlegepladsen, Sølyst, Globus1 og Brabrand skov. De offentlige transportmidler kan hurtigt føre os udenfor lokalområdet, hvor vi kan besøge by, strand og skov- På vores egen legeplads har vi blandt andet rutschebane, legehuse, gynger, cykelbane, mudderkøkken, sandkasser, fordboldbane og bålplads. Derudover har vi en dejlig træterasse hele vejen rundt om huset, hvilket giver os mulighed for at være ude selvom vejret ikke umiddelbart ser indbydende ud. Her ser der mulighed for at lave forskellige aktiviteter.

Billede

 

DII Børnehuset Mælkevejen er en 0 - 6 års institution, normeret til 20 vuggestuebørn og 32 børnehavebørn. I mælkevejen har vi særligt fokus på sprog. Vi har sproggrupper 1 gang om ugen og storebørnsgruppe 2 gange om ugen. Læs mere om vores arbejde med sprog her:  

 

Vi har delt os i 2 afdelinger: Lille Bjørn som er vuggestueafdeling og Store Bjørn som er børnehaveafdeling. De to afdelinger er i hver sin ende af huset. Vi ser os som et hus med fælles værdigrundlag og med aktiviteter på tværs af huset. Børnene kan også det meste af dagen færdes over hele huset, og skabe sig venskaber på tværs af alder. 

 

Børnene er opdelt i tur og aktivitetsgrupper, der tager på tur en gang om ugen eller på værkstedet eller lignende. 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag