BørneIntra v2.15

Telefonumre i Kærgården

Vuggstuen  smiley Børnehaven  smiley
Bierne 4023 1651 Myrerne 4023 1647
Sommerfuglen 4023 1672 Bænkebiderne 4023 1563
Brumbasserne 4023 1673 Edderkopperne 4023 1653
   
Jimmy, pædagogisk leder, 5157 6639 smiley

 

 

 

Seneste nyhed...

Julehilsen fra Kærgården

                                                                                                             December 2016

Kære forældre i Kærgården

Så står julen for døren og lige om lidt venter nogle dejlige julefridage for børn og voksne. Vi har nydt en december måned i børnehøjde og set glæden, forventningen og forundringen i øjnene på jeres skønne børn, når snakken er faldet på nisser, julemænd, lys, hemmeligheder og hele magien omkring julen. Jo, vi glæder os i denne tid… J

2016 vil jeg huske tilbage på som et år, hvor rigtig meget lykkedes og hvor jeg nu kan sidde med den positive udfordring at rigtig mange ønsker, at deres barn kan starte i vores vuggestue og børnehave. Det glæder vi os meget over. Men også et år, hvor der har været udfordringer med at løse de måneder, hvor der skulle findes vikarer, når vi har haft medarbejdere på uddannelse, barsel, orlov og indkald på seminariet. Ser vi på 2016, er der et markant fald i sygefravær blandt personalet, så vi bevæger os i den helt rigtige retning. I børnehaven har vi sagt velkommen til Helene, der er blevet ansat i fast stilling. Vi må desværre tage afsked med Gry pr. 1/2-17, da hun har fået nyt arbejde tættere på sin bopæl i Horsens. Vi har i stedet ansat Daniel Rieder, der kommer fra en pædagog stilling i Spiren Et samarbejde som jeg glæder mig rigtig meget til og som børn og forældre vil komme til at sætte stor pris på.

I vuggestuen får vi Malene Hansen (sommerfuglestuen) tilbage fra barsel, når vi rammer april måned. Og Bitten og Sanne vender omkring samme tidspunkt tilbage til dagtilbuddet efter endt uddannelse. Indtil da er Anette ansat som pædagog på sommerfuglestuen.

Vores legeplads bliver ændret en smule i starten af 2017, hvilket bringer vores vuggestue afdeling lidt tættere på børnehaven og dermed mulighed for mere leg med børnehavens børn.

Jeg kan sidde og tænke tilbage på et år hvor opbakningen til vores fælles arrangementer har været forrygende stor. Den årlige fernisering, bedsteforældredag med masser af blomster, arbejdsdage med fælles spisning, høstfest/forældrerådsvalg, og senest julearrangement, hvor 240 personer fik sig presset sammen på matriklen i nr. 16.

Så tusind tak for støtten til vores fælles ”projekt Kærgården”.

Vi glæder os til at tage imod jeres børn igen i det nye år og ser frem til et givtigt og positivt samarbejde.

Mange julehilsner fra Jimmy

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Referat fra forældrerådsmøde i Kærgården, den 14/12-16 ligger nu i samlemappen "referater 2016 fra forældrerådsmøder"

    22-12-2016