BørneIntra v2.19

Kløverhulen - kom og se vores hus

Skiftende billeder

Kløverhulen er en integreret institution med børn fra 0 til 6 år. Vi har to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper og et hav af dygtige medarbejdere til at sikre alle børns trivsel, læring - og især leg.


Som i de andre institutioner her på Nygårdsvej har vi frokostordning, som netop har fået økologisk guldmærke. Det betyder at det er 90-100 procent økologisk. Vi er så heldige, at maden bliver lavet i køkkenet hos os, så vi kan dufte Anne-Mettes dejlige mad.  

 

Én af de særlige ting hos os er, at  vi holder siesta hver dag efter middagsmaden. Det er en stille stund, hvor også de store børn er inde. Nogle tager et hvil, andre fordyber sig i spil, tegning,konstruktionslege eller lignende. Vores mangeårige erfaring viser os, at det er en god måde at lade roen sænke sig over børnene.

 

Vi har ledige i pladser i både vuggestue og børnehaven så giv endelig et kald til pædagogisk leder Tina Skaarup Olesen på 41 85 81 00, hvis I har lyst til at komme og se vores hus.

Seneste nyhed...

Rejsegilde i Kløverhulen

SÅ kom dagen endelig, hvor vi holdt rejsegilde for det nye børnehavehus. Alle børnehavebørnene, de største vuggestuebørn, personnalet var gæster  - og håndværkerne var æresgæster, for det er jo dem, der har fået det hele til at se ud, som det gør i dag. 

I kan se i videoen herunder, hvordan festen gik med taler, sang, kig i det nye hus og besøg af en pølsevogn. 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag