BørneIntra v2.19

Kløverhulen - kom og se vores hus

Skiftende billeder

Kløverhulen er en integreret institution med børn fra 0 til 6 år. Vi har to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper og et hav af dygtige medarbejdere til at sikre alle børns trivsel, læring - og især leg. Vi er i gang med at bygge nyt børnehavehus ved siden af vuggestuen, så pt. bor børnehaven på Tulshøjvej 3, som er lige om hjørnet via stisystemer. Det nye hus står klar i oktober 2019 - vi glæder os rigtig meget til at samle tropperne igen.


Som i de andre institutioner her på Nygårdsvej har vi frokostordning, som netop har fået økologisk guldmærke. Det betyder, at maden er 90-100 procent økologisk.

 

Én af de særlige ting hos os er, at  vi holder siesta hver dag efter middagsmaden. Det er en stille stund, hvor også de store børn er inde. Nogle tager et hvil, andre fordyber sig i spil, tegning,konstruktionslege eller lignende. Vores mangeårige erfaring viser os, at det er en god måde at lade roen sænke sig over børnene.

 

Vi har ledige i pladser i både vuggestue og børnehaven så giv endelig et kald til pædagogisk leder Tina Skaarup Olesen på 41 85 81 00, hvis I har lyst til at komme og se vores hus.

Seneste nyhed...

Hverdagens læringsrum

For det lille barn er der læring i stort set alting - ikke mindst alle hverdagens gøremål. Derfor har vi også fokus på dem - og børnenes selvhjulpenhed - hver eneste dag.

Måltidet er ét af de steder, hvor der er masser af læring at hente. Her i børnehaven: 

 

 

Og sådan her tænker vi selvhjulpenhed og læring ved måltidet i vuggestuen:

 

Garderoben byder også på masser af læring - og 'gør-det-selv'. Her i vuggestuen:

 

I pusle- og puttesituationen for de yngste er der også læring og mulighed for udvikling:

 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag