BørneIntra v2.17

Kom og leg i Elverhøj

Skiftende billeder

 

I Elverhøj synes vi, at leg er noget af det vigtigste i børnenes hverdag. Og leg er samtidig verdens bedste måde at lære noget nyt.

Vi kan lide at være ude på vores skønne legeplads med alle de mange gode legekroge og store træer og buske. Indenfor er der rum til det vilde og det stille. I fællesrummet kan vi lide at spille bold, slå på tromme og hoppe på madrassen. På stuerne er der plads til det kreative og til rollelegene. Vi elsker at synge og lære nye sange. Børnene nyder samværet og legene med de andre børn og voksne.

Vi er et relativt lille hus med to vuggestuegrupper og én børnehavegruppe. Det betyder, at vi har et hyggeligt hus med stor nærhed, og hvor alle kender hinanden. Nærvær, tryghed, leg og udvikling er fundamentet for en god barndom i Elverhøj. 

 

 

Ring til pædagogisk leder Christina Pedersen på 41 85 85 55, hvis du har lyst til at komme forbi og se vores hus - så er vi sikre på, at vi har tid.

Seneste nyhed...

I Elverhøj elsker vi musik og dans

 

Musik, sang og dans har en stor plads her i Elverhøj. Til Holme-Rundhøj Festival 2017 havde vi indbudt børn fra de andre afdelinger i dagtilbuddet til sang og dans på legepladsen - I kan se hvordan det gik for sig i videoen herunder:-)

 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag