BørneIntra v2.19.1

Kom og leg i Elverhøj

Skiftende billeder

Er i på udkig efter et sted hvor jeres barn har mulighed for at udfolde sig, leve, lege og lære?

I Elverhøj er der er plads til leg og spontanitet og samtidig nærvær og omsorg.

 

I vil opleve et hus, hvor vi alle kender hinanden, og hvor i vil se et fællesskab på tværs af alder.  Det er et fællesskab som både store og små nyder. Vi har opdelt huset i to vuggestuegrupper og en børnehavegruppe, og på den måde vil i opleve at vi både kan tage særligt hånd om det lille barn der starter i vuggestuen til det store barn i børnehaven.

 

Leg er noget af det vigtigste i børnenes hverdag og er samtidig er det verdens bedste måde at lære noget nyt. Heldigvis har vi gode rammer både ude og inde, hvor de mange lege og aktiviteter foregår hver dag.

Kom og oplev vores skønne legeplads med alle de mange gode legekroge og store træer og buske. Indenfor er der rum til det vilde og det stille. I fællesrummet kan vi lide at spille bold, slå på tromme og hoppe på madrassen. På stuerne er der plads til det kreative og til rollelegene. Vi elsker at synge og lære nye sange. Børnene nyder samværet og legene med de andre børn og voksne.

 

Vi er et relativt lille hus og det betyder, at vi har et hyggeligt hus med stor nærhed hvor alle kender hinanden. Nærvær, tryghed, leg og udvikling er fundamentet for en god barndom i Elverhøj. 

 

 

Ring til pædagogisk leder Christina Pedersen på 41 85 85 55  hvis du vil høre mere om børnelivet i Elverhøj. 

Seneste nyhed...

I Elverhøj elsker vi musik og dans

 

Musik, sang og dans har en stor plads her i Elverhøj. Til Holme-Rundhøj Festival 2017 havde vi indbudt børn fra de andre afdelinger i dagtilbuddet til sang og dans på legepladsen - I kan se hvordan det gik for sig i videoen herunder:-)

 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag