BørneIntra v2.19

Velkommen til Ellengårdens Børnehus

I Ellengårdens Børnehus er nærvær, trygge relationer, fællesskab, udeliv, musik, bevægelse og ikke mindst leg og rum til fordybelse nogle af omdrejningspunkterne for vores samvær med børnene i dagligdagen.

Skiftende billeder

Ellengårdens Børnehus er en forholdsvis lille institution normeret til 20 vuggestuebørn fordelt på to grupper og 30 børnehavebørn, der hører til i den samme stamgruppe, men i løbet af dagen leger og er optaget af aktiviteter rundt omkring i huset. I Ellengårdens Børnehus har vi god plads med mange rum og en stor legeplads, og vi benytter de fysiske rammer til at understøtte vores pædagogiske arbejde med børnene.

I vores samvær med børnene er vores udgangspunkt, at alle mennesker grundlæggende er gode nok, som de er, og at vores individuelle forskelligheder til sammen danner en helhed og et fællesskab, hvor alle har en vigtig plads og ingen kan undværes.  Derfor arbejder vi kontinuerligt med forskellige former for fællesskaber i vores hverdag - fællesskaber, der kan tage afsæt i venskaber, alder, kreative aktiviteter, nærmeste udviklingszone, vilde motoriklege, musik, filosofi og meget mere.

Vores mål er at skabe mangfoldige trygge og stimulerende miljøer for børnenes trivsel, udvikling og læring i et hus, hvor både børn, forældre og medarbejdere føler glæde ved at være - og være sammen - hver dag.

 

 

 

 

 

 

Dagtilbuddet Riisvangen

Afd. Ellengårdens Børnehus

Bethesdavej 81

8200 Aarhus N

 

Tlf. 24 59 39 84 (kontoret)

Tlf. 24 59 39 99 (vuggestuegruppen Andegården)

Tlf. 24 59 40 99 (vuggestuegruppen Svanereden)

Tlf. 24 59 43 58 (børnehavegruppen Myretuen)

 

 

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag