BørneIntra v2.17

Velkommen til Delfinhuset

Skiftende billeder

 

Delfinhuset ligger tæt på skov og strand, hvilket giver os mulighed for en masse gode naturoplevelser. Vi er et hus fyldt med sprudlende og glade voksne, der kan lide deres arbejde, og vigtigst af alt: børnene. Det er børnenes institution, og det er for deres skyld, vi er her.

 

Vi er en integreret institution, hvilket vil sige, at vi både har vuggestuebørn og børnehavebørn.

Her på hjemmesiden kan I finde informationer om vores afdeling. I kan desuden downloade vores foldere om hhv. vuggestuen og børnehaven. Dem finder I under fanen Vigtige Dokumenter.

Er der noget, I er i tvivl om eller undres over, så spørg. Der findes ingen dumme spørgsmål i Delfinhuset.


Vi håber, at I vil føle jer godt tilpas i vores institution.

Seneste nyhed...

nye børn og voksne

velkommen til Cai-Odin  og Aksel  på Haletudserne

 

Liam og Johanne  på Muslingestuen

Elie  på Tanglopperne

vi håbe r jer og jeres familie bliver glade for Delfinhuset .

Muslingestuen er  der  kommet en ny voksen som hedder Malene -også velkommen til hende -hun skal være her indtil 30.06.2018

som de fleste af jer sikkert har erfaret har vi nedlagt puderummet for en tid .Muslingestuen voksede  i antal børn  og både  børn og voksne trivedes  ikke med så stor en gruppe på en stue 24 -og rent pædagogisk giver det også mulighed for pædagogisk fordybelse  og nærvær og bedre mulighed for at få øje på hinanden og danne relationer og venskaber i børnegruppen .

 

Fastelavnsfest afholdes  fredag d 9/2 alle bede s komme udklædte og så skal der slås katten af Tønden  og festets igennem .

mvh

Helle

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag