BørneIntra v2.14

Velkommen til Delfinhuset

 Skiftende billeder

 

Delfinhuset ligger tæt på skov og strand, hvilket giver os mulighed for en masse gode naturoplevelser. Vi er et hus fyldt med sprudlende og glade voksne, der kan lide deres arbejde, og vigtigst af alt: børnene. Det er børnenes institution, og det er for deres skyld, vi er her.

 

Vi er en integreret institution, hvilket vil sige, at vi både har vuggestuebørn og børnehavebørn.

Her på hjemmesiden kan I finde informationer om vores afdeling. I kan desuden downloade vores foldere om hhv. vuggestuen og børnehaven. Dem finder I under fanen Vigtige Dokumenter.

Er der noget, I er i tvivl om eller undres over, så spørg. Der findes ingen dumme spørgsmål i Delfinhuset.

Billederne vises forberedelserne til sommerfesten 2016.

Vi håber, at I vil føle jer godt tilpas i vores institution.

Seneste nyhed...

sommerhilsen

Jeg vil lige her på falderebet til sommerferien -ønske alle en god ferie  og en fornøjelig sommer,husk at få tid til at "gå i nattøj hele dagen ".

Specielt til de 15 søstjerner  der forlader  os for at træde ud i den store verden , jeg vil ønske jer alt muligt held  og lykke fremover, jeg ved i kan .I er en stærk gruppe børn med mange kompetancer, nysgerrighed , robusthed  og en super evne til at tage og føle ansvar for hinandne i gruppen , og opsøge ny ting med nysgerrighed.I er  super gode  til at lege sammen , spille fodbold  og udfordrer de voksne i børnehaven på konkurrencegenet, båd ei bræt spil,fodbold  og paratviden og udfordrende kreative ideer vi ikke vidste fandtes .

For en del af jer er det også jeres familier vi siger farvel til -nogen har vi kendt i 7-8 år .Tusind tak for lån af jeres dejlige børn og tak for et altid konstruktivt samarbejde omkring jeres børn .

Jeg er  jo lidt slået tilbage i ludo , men er nu på krykker  og er fortrøstningsfuld og tror på det .Smerterne er væk , så det er alene mobilitetn og det  at være tryg nok og tro på at jeg kan . Jeg satser  på at være lidt tilbage sidst i uge 27  og uge 28 , hver dag bliver bedre end igår .Søren syne jeg lignede hans far på krykker ,da jeg den anden dag var forbi spejderhytten hvor Søstjernerne var.Velkommen tilk nye børn og forældre -glæde rmig til at lærer jer alle at kende.

Mange varme sommerhilsner

Helle

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Så ligger der en oversigt over sommerferien med sampasning i uge 29 og 30 i "Vigtige Dokumenter" på afdelingernes hjemmesider.

     

    Oversigten kan ses her.

    21-06-2016