BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Idrætsbørnehuset v/Globus1

Idrætsbørnehuset v/Globus1 flyttede ind i vores dejlige lokaler i 2005. Vi er rent fysisk bygget sammen med Multihallen Globus1, og gør brug af deres lokaler hver dag. Vi er 48 glade børn fordelt på 3 stuer, og til hver stue er der tilknyttet 3 engagerede, fagligt dygtige medarbejdere, som synes det er sjovt at gå på arbejde hver dag. Derudover har vi en pædagogisk leder samt en kok der hver dag sørger for at vi får dejlig mad.

Herunder kan du både se en film omkring livet i Idrætsbørnehuset og læse mere om vores værdier.

Børnehusets pædagogiske fundament er idrætspædagogik, som er den nye tråd i det pædagogiske arbejde.

Glæden ved at bevæge sig, at lade sig opsluge af af legen, følelsen af fællesskab, at mærke sig selv og bliver fortrolig med sin krop. Det er nogle af de tanker der ligger bag Idrætsbørnehuset v/Globus1. Livet i Idrætsbørnehaven skal understøtte børnenes bevægelses- og mestringsglæde. Børnehusets dagligdag bygger på følgende værdier: Bevægelsesglæde, omsorg, tryghed, venskaber, engagement og respekt. I samarbejde med Peter Sabroe seminariet og Danmarks Idrætsforbund har personalet i Idrætsbørnehuset gennemgået en idrætspædagogisk efteruddannelse. 

I et idrætsbørnehus er læring gennem imitation og identifikation meget synligt. Det er ofte bevægelserne der prioriteres højest, men man skal ikke underkende værdien af hvem man efterligner. Indretningen i Idrætsbørnehuset, legepladsen samt vores mulighed for at gøre brug af Multihallen Globus1, gør at rammerne bliver optimale for fysisk udfordring og udfoldelse.

Læs mere om os i menupunkterne til venstre - du er også altid velkommen til at kontakte Idrætsbørnehuset her.

 

Du kan se en længere video fra Idrætsbørnehusets hverdag herunder:

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag