BørneIntra v2.19.1

Dr. Alexandrines Børnehave

Vi ligger i skønne omgivelser tæt ved Botanisk Have i vores egen bygning. Børnehaven blev bygget i 1953, hvor den blev indviet af Dronning Ingrid, som var med til at bestemme, hvad den skulle hedde. Det var oprindeligt en øvelsesbørnehave, der havde et tæt samarbejde med pædagogseminariet.

 

Vores børnehave består af tre stuer: Safir, Diamant og Opal. Børnene er tilknyttet en fast stue, men vi laver også aktiviteter på tværs af stuerne. Derved lærer børnene hinanden og alle voksne i huset godt at kende.

I børnehaven arbejder vi med aldersintegrerede grupper på stuerne. Vi mener, at det skaber en god mulighed for udvikling og trivsel, når børnene er blandet på tværs af alder. Samtidig arbejder vi i forskellige sammenhænge med en aldersopdeling i yngste-, mellem- og ældstegruppen. Det foregår fast en gang om ugen, men også i andre sammenhænge. Det giver børnene muligheder for at være sammen med flere jævnaldrende i hele huset, og det er en mulighed for at målrette de pædagogiske aktiviteter til børnenes udviklingstrin.

 

Børnehaven er normeret til 60 børn i alderen 2,11-6 år

Seneste nyhed...

Nyt fra børnehaven

 

 

Som selvejende dagtilbud har vi vores egen hjemmeside www.boernebaandet.dk hvor I kan læse mere om vores børnehave og dagtilbud.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag