BørneIntra v2.19.1

 

Velkommen til

Væksthuset 8210

 

Væksthuset 8210 er en integreret natur- og udelivsinstitution, og vi elsker at være udenfor! Vi går ud i al slags vejr og nyder, hvordan uderummet kan tilbyde noget helt andet, end vores indelokaler kan.

 

Når vi udforsker og udfordrer vores kroppe, er naturen det allerfedeste sted at gøre det, hvad end vi hopper i vandpytter, ruller ned ad bakker, løber hurtigt eller piller ved spændende insekter. Vi bruger vores legepladser meget, men går eller cykler også på ture ud i nærområdet, hvor vi kan udforske naturfænomener og gøre nye opdagelser. 

 

I Væksthuset 8210 har vi kostordning, hvor der serveres lækker mad lavet af vores egen kok Marco. Vi har guldmærket i økologi, som betyder, at mindst 90% af vores råvarer er økologiske. Vi serverer måltidet om formiddagen, og om eftermiddagen har børnene selv madpakker med. 

 

Venskaber er vigtige, og børnene bruger hver dag på at lege kendte og nye lege med vennerne, lære at bruge deres krop, få ny viden og nye ord og udtrykke sig kreativt i f.eks. billeder.

 

Barnet udvikler sig meget, når det er 0-6 år, og vi hjælper den udvikling på vej. Vi lægger også stor vægt på samarbejdet med forældrene om barnets udvikling og trivsel.

 

Når vi er fuldtallige, er børnene fordelt på 42 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn. Vi har 3 grupper til vuggestuebørnene og 3 grupper til børnehavebørnene.

 

Vil du vide mere?

Ring til børnehaven på 41 87 67 15 og til vuggestuen på 24 42 55 31.

 

Seneste nyhed...

Mad fra væksthuset

  Billede

Der var lidt af en mexicansk stemning over maden i dag: Tortillas fyldt med laks, hjemmelavet grøntsagssalsa, guacomolo, syltede rødløg og en syrlig ærte-citron-karoffelcreme.

 

Opslagstavle...

 •  

   

  Telefonliste over grupperne i Væksthuset 8210

   

  Vuggestuens nummer:           24 42 55 31

   

  Børnehavens nummer:           41 87 67 15 

                     

   

   

   

  13-01-2020