BørneIntra v2.18

Skiftende billeder

Ønsker I at få jeres barn i dagpleje?

 

Eller vil I vide mere?

 

Så er I altid velkomne til at kontake den Pædagogiske Leder:

Rikke-Therese Smidt

Telefon: 2920 4053

E-mail: riksm@aarhus.dk

 

Se også vores præsentation af dagplejen under 'vigtige dokumenter'

Seneste nyhed...

Kære forældre

  Billede

Mit navn er Rikke Piil Arestin og jeg vil pr. 1/5 tiltræde i barselsvikariatet for Rikke, som pædagogisk leder af dagplejen i Tilst, hvor jeg vil være det næste år, indtil Rikke vender tilbage.

 

Jeg glæder mig meget til at møde båder Jer og jeres børn, samt alle dagplejerne. Jeg vil deltage på personalemødet for dagplejen i aften (torsdag) og til forældrekaffe arrangementerne på tirsdag og onsdag i legestuen, hvor vi får mulighed for at hilse på hinanden.

 

Lidt om mig…

Jeg har de sidste 6 år været ansat i Børnehuset Søhøjen i Tilst som pædagog og har både været tilknyttet børnehave, vuggestue og vores special gruppe, som jeg var med til at starte.


For ca. 2 år siden færdiggjorde jeg første modul på den offentlige lederuddannelse og har siden haft en spirende drøm om at gå leder vejen. Jeg har igennem flere år siddet som personalerepræsentant i forældrerådet i Søhøjen og i forældrebestyrelsen i Tilst dagtilbud.


Jeg har været meget optaget af overgangen til børnehave og lægger særligt vægt på et godt forældresamarbejde.

 

Jeg er bosiddende i Silkeborg kommune, i en lille landsby tæt på Sorring. Jeg bor sammen med min mand Kasper og vores to børn Karla på 5 år og Buster på knap 2 år.

 

Jeg ser frem til at komme i gang og håber på et godt samarbejde med jer.

 

Mvh Rikke

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag