BørneIntra v2.15

Seneste nyhed...

Besøg på plejehjemmet og leg med de fantastiske fire

  Billede

Tirsdag deltog de ældste børn i legestuen i et arrangement sammen med de ældre på plejehjemmet. Der kom en musikpædagog, der spillede på guitar, sang og lavede bevægelseslege sammen med børnene og de ældre til stor fornøjelse for store som små. Successen gentages d. 1. november, 15. november samt 29. november fra 10-11.

Jeg havde fornøjelsen af at lege med de 4 yngste og sikke en oplevelse! ved det lille lave runde bord stod de og jeg sad -

Én øvede det at stå, holde ved med den ene hånd, tage ting med den anden, føle med munden, vende og dreje den, give slip og bum...det faldt på gulvet. En rigtig sjov leg med megen læring.

Den næste kunne stå og gå selv, så begge hænder var tilrådighed. Tog tingene på bordet undersøgte, vendte og drejedede det med hænderne, følte med munden, "smage" på skeen og "drikke" af koppen og jeg blev også tilbudt - ord mam og mmm

Den tredje stod og var meget optaget af at putte ting i og tage op, smagte på "maden" og tilbød også mig - mammam.

Den sidste stod og gik selv, bøjede sig ned efter ting i kassen på gulvet, arrangerede med tallerkner, kopper, skeer, åbnede komfuret og puttede i og tog ud igen, spiste mad og ryddede ting i kassen, når det ikke skulle bruges.

Sikke heldig man er, at få lov til at dele denne stund med 4 fantastiske børn.

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Så er efteråret kommet med blæst og kulde. Det betyder også at børnene rammes af forskellige sygdomme.

  I dagplejen modtager vi børn, der kan deltage i hverdagens aktiviteter og ikke har feber. At et barn kan deltage i hverdagens aktiviteter menes at komme ud at gå tur, at være på legepladsen og boltre sig, at lege med legetøjet og de andre børn, har lyst til at bevæge sig, har lyst til at spise - kort sagt kan klare en hverdag i dagplejen uden at være pylret samt at det ikke har brug for at sidde hos dagplejerne hele formiddagen.

  mvh

  Helene Højland

  14-10-2016
 •  Opslagstavleikon

  Der afholdes forældremøde i Sabro Dagpleje, onsdag d. 26/10-2016 kl. 17-18 i Legestuens lokaler.

  Dagsorden:

  Tidlig sprog indsats i dagplejen

  Valg til forældrerådet

  orientering om den nye sampasningsordning for dagplejen

   

  Mvh

  Helene Højland

  05-10-2016