BørneIntra v2.14

Velkommen til Dagplejen Skjoldhøj

Dagplejen Skjoldhøj har 11 dygtige og engagerede dagplejere tilknyttet og plads til ca. 45 børn. Dagplejerne bor primært i det store villa kvarter i Skjolhøjparken. Vi arbejder kontinuerligt med at videreudvikle os indenfor det pædagogiske felt. Dagplejerne er opdelt i 3 grupper, hver gruppe kommer en dag om ugen i legestuen. Vi har en super dejlig legestue på Bronzealdertoften 1, hvor også den pædagogiske leder Bente Lindahl har kontor.

Ring gerne og aftal et besøg i legestuen eller for yderligere oplysninger, ring til Bente på 41 85 83 26

 Skiftende billeder

         

              Billeder fra vores hverdag i dagplejen Skjoldhøj

 

Seneste nyhed...

SOMMERFERIE

Kære forældre,

Nu nærmer tiden sig hvor vi alle skal have ferie, tid til hinanden, slappe af, hygge og bare være sammen - så dejligt! I år er der ingen børn som skal passes i lukkeugerne (29 & 30) det syntes jeg virkelig er flot og gør "feriepuslespillet" meget nemmere at få til at gå op - TAK for det forældre!

Jeg vil også takke for et rigtig godt samarbejde her mit første ½ år i dagplejeregi. Det er altid dejligt, at møde Jer forældre både i legestuen, til kontaktmøder, til statusudviklingsmøder, i dagplejehjemmene osv. Det er givende, at opleve forældre der vil det allerbedste for Jeres børn, ligeledes er det givende at være en del af en fantastisk dagplejegruppe, der giver sig 100 % hver eneste dag for at Jeres børn trives, udvikles og føler sig som en del af fællesskabet.

Her til sommer siger vi farvel & "god vind" til 11 børn. Vi ønsker både børn og forældre alt det bedste i børnehaveverden, vi kommer til at savne vores store venner, men ved, at børnehavelivet bliver rigtig god og udviklende for Jer alle. I august/september modtager vi mange nye børn og I forældre vil opleve, at hos næsten alle dagplejere vil der komme nye børn og forældre - velkommen til alle de nye :-)

Jeg glæder mig til at komme tilbage i uge 31 og til at gå igang med et efterår fyldt med aktivitet, glæde og "lyst til at være, lege og lære"

Rigtig god sommer til alle

/ Runa

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag