BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagplejen Hjortshøj Hårup Mejlby Elev

Skiftende billeder

 

Velkommen til dagplejen i Hjortshøj Hårup Mejlby Elev - en del af Hjortshøj Dagtilbud.
 

Når du vælger dagpleje, får dit barn en dagligdag i hjemlige, trygge omgivelser, hvor der er tid og ro til det enkelte barn, og dagplejeren har øje for den omsorg, som barnet har brug for. Vi er 18 fuldtidsdagplejere og 2 vikarer.

 

Vi arbejder for at skabe de bedst mulige rammer for barnets udvikling, bl.a. gennem tryghed og omsorg, nærvær, ro, fordybelse og overskuelighed. Her på siden kan du læse mere om vores pasningstilbud. God fornøjelse! 

Opslagstavle...

 •  

  NYTTIGE TELEFON NUMRE

   

  Pædagogisk leder

  Peter Palmelund

  Tlf: 20 67 27 46 / 51 57 55 65

   

  Dagplejepædagog

  Carina Holm

  Tlf: 29 20 40 48

   

  02-10-2018
 •  

  Kære forældre

   

  Nedenfor kan I klikke på et spændende link, der omhandler børns søvn. Det er en dokumentar, der forsker i søvnens betydning for børns udvikling og hukommelse, og det er faktisk meget, meget interessant.

   

  Venlig hilsen

  Carina Holm

  Dagplejepædagog

  02-10-2018
 •  

  OBS!!

   

  Vi har desværre konstateret flere tilfælde af Hånd- Fod- og Mundsygdom. Sygdommen kan give udslæt og blæner på kroppen, særligt i munden og på hænder og fødder. Det er en virus, der kan udløse feber og utilpashed. Hvis man konstaterer, at barnet er smittet, skal barnet blive hjemme til det er rask, så de andre børn og voksne ikke bliver smittet, og så barnet kan følge en normal dag i dagplejen med overskud, tryghed og glæde - ligesom ved alle andre tilfælde af sygdom. 

  25-09-2018