BørneIntra v2.19.1

Velkommen til FLINTEBAKKENs hjemmeside

Skiftende billeder

DII Flintebakken er en institution for børn i alderen 0-6 år. Institutionen består af to huse, som hver har tre stuer. Gnisten har 2 vuggestuegrupper og 1 børnehavegruppe, og Engen har 1 vuggestuegruppe og 2 børnehavegrupper. De 22 ældste børn fra afdelingen er samlet på den ene børnehavegruppe i Engen. I øjeblikket er der omkring 90 børn indskrevet i institutionen. 

 

I vores institution har og ta’r de voksne ansvaret for den omsorgsfulde, nærværende og anerkendende relation til barnet. Det er afgørende for at udvikle børnenes trivsel og udvikling, at de oplever, at de er i trygge rammer med varme, engagerede voksne.

 

Vi arbejder med hverdagslivets læring, og ud fra forståelsen af, at barnet lærer i alle situationer og på alle tidspunkter. Vi inddrager børnene i de mange praktiske gøremål i de pædagogiske rutiner i hverdagen. Derved lærer børnene at hjælpe sig selv og hinanden, og får mulighed for at bidrage til egen og fælles udvikling.

Vi har meget fokus på børnenes sproglige udvikling, og bruger sproget målrettet og aktivt i samværet med børnene.

 

Vi er meget udendørs, både på vores egen legeplads, men også på ture i nærområdet. Vi laver mad på bål, besøger springhallen, tager på opdagelse i Mollerup skov og besøger de mange legepladser, der er i vores nærområde.

 

Flintebakkens åbningstid er 6.30-17 (fredag 6.30-16.30)

Der er fælles morgenåbning i Gnisten kl. 6.30-7.30, og fælles lukning kl. 16.15-17, ligeledes i Gnisten

 

Vi har frokostordning i begge huse, og maden leveres af Aarhus Madhus. Vi får rugbrød med 3 slags pålæg og 3 slags grønt hver dag. I kan se ugens menu her 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag