BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset Fjældevænget

- et sjovt og trygt sted for både børn og voksne

Skiftende billeder

 

Vi er en 0-6 års afdeling under Dagtilbud Hasle.

Afdelingen er beliggende i Fjældevænget

 

Hos os er det vigtigt, at alle børn oplever at have mindst en ven, så derfor arbejder vi meget bevidst med børns venskaber, med de sociale relationer og respekten for forskelligheder.

 

Vi prioriterer højt, at komme ud på tur - ud at opleve og se verden, både den nære i vores lokalområde og den større verden, som kræver, at vi kører med bus. Faktisk er vi så vilde med at udforske og opleve nye steder, at vi har en bus sammen med en anden af dagtilbuddets afdelinger, Børnehuset Rydevænget, så vi kan komme rundt til nye, spændende steder.

 

Hver uge tager børnehavens mellemgruppe på tur i naturen. De tilbringer de meste af dagen under åben himmel, uanset vind og vejr.

 

Vi håber du får lyst til at komme på besøg og se hvordan det er i verdens bedste børnehus.

 

Læs vores velkomstpjecer her:

Dagtilbuddets velkomstpjece

Børnehuset Fjældevængets velkomstpjece

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Se madplan fra Monas her

  08-07-2019
 •  Opslagstavleikon

  Hjælp jeres børn til at sove godt.
  Søvn er vigtig for jeres børns udvikling, sundhed og trivsel. På Aarhus Kommunes nye søvnhjemmeside kan I læse gode råd til gode søvnvaner for børn og unge i alderen 0-18 år. Tjek linket og bliv klogere på søvn: www.aarhus.dk/søvn

  26-09-2013
 •  Opslagstavleikon

  Kostråd:

   

  Fødevarestyrelsen har opdateret kostrådene fra 2005. Kostrådene er relevante for alle, der beskæftiger sig med mad og måltider. 


  Hvad er nyt?
  Den væsentligste forandring er, at det første kostråd er blevet til et overordnet råd. Herudover er der kommet fokus på, at vi skal spise mere fisk og mindre kød, mættet fedt og salt.

  Baggrunden for de nye kostråd er ny forskning, og et ønske om mere præcise formuleringer, der tager udgangspunkt i danskernes kostvaner.

   

  Se link

  26-09-2013