BørneIntra v2.19.1

Velkommen til SolsikkenÅby

Vores hjerte banker for glade børn i trivsel og udvikling

Skiftende billeder

 

I SolsikkenÅby vil dit barn møde engagerede og kompetente voksne, der vægter at være nærværende i samspillet med barnet. Voksne der bestræber sig på at møde alle børn med omsorg, forventninger og udfordringer.

 

I vores pædagogiske praksis er vi optaget af at skabe et trygt fundament for barnet. Et fundament som vi tager ansvar for at skabe gennem nærværende relationer, leg og pædagogiske aktiviteter. Dagligt vil børnene møde aktiviteter i form af motorik, musik, kreativitet, sprog, naturoplevelser eller ture ud af huset (Dagtilbuddet har både egen bus og elcykler hvis vi skal længere væk). Det er vigtigt for os at være i børnehøjde og gribe børnenes initiativer, såvel som at skabe stimulerende og fordybende læringsmiljøer, der varierer og udfordrer barnet inden for dets nærmeste udviklingszone.

 

Vi har frokostordning hvor maden hver dag laves i Solsikkens køkken. Med 90-100% økologiske råvarer laver vi sund, sanselig og velsmagende mad. Kultur og sundhed tilgodeses gennem det daglige fælles frokostmåltid.

 

Vi tror på at vi sammen med forældrene skaber det gode børneliv. Derfor har vi fokus på det gensidige samarbejde med forældre, som bygger på inddragelse, tillid, respekt og dialog.

 

SolsikkenÅby er en integreret institution, der er delt op i fem grupper i to huse. Solsikken består af en vuggestueafdeling normeret til 15 børn og en børnehaveafdeling normeret til 45 børn. Åby består af en børnehaveafdeling, som er normeret til 44 børn. Der er i institutionen ansat ca. 14 personaler, overvejende pædagoger, en kostansvarlig, samt en fælles pædagogisk leder.

 

Hvis du har lyst til at komme på besøg, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til DII. Solsikken på tlf. 21 15 85 25 eller Åby børnehave på tlf. 21 15 85 33 og aftal en rundvisning med en pædagog eller pædagogisk leder Henny.

 

OBS. DII Solsikken har rundvisning sidste fredag i hver måned kl. 11.30. Ring på 21158526 for at melde jer til.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Seneste nyhed...

Menu

Uge 9

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

Hulk-suppe med mascarpone og croutoner

Hytteostlasagne hertil gnavegrønt

Rugbrød med pålæg og gnavegrønt

Mørksej med mandelsmør, ris og røde linser hertil ærter

Rugbrød med pålæg og gnavegrønt

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag