BørneIntra v2.16

Velkommen til Børnehuset Ryhaven

Skiftende billeder

 

Børnehuset Ryhaven er fra 1969 og er beliggende i udkanten af et villakvarter. Børnehuset er en del af Ryhaven, som er et område med tæt lav bebyggelse, bestående af rækkehuse.

 

Børnehuset Ryhaven er normeret til 52 børn, fordelt på tre stuer; rød (vuggestue), grøn og gul (børnehave).

Der er ansat 5 pædagoger, 4 medhjælpere og en pædagogisk leder. Ydermere har vi egen køkkenleder.

Seneste nyhed...

Information om internt lederskifte i Åbyhøj dagtilbud

                                                                            Åbyhøj den 5. juli 2017

 

Information om internt lederskifte i Åbyhøj dagtilbud

 

Den 1. september 2017 tiltræder Jette Clausen som pædagogisk leder i dagtilbuddets nye afdeling på Klokkervej 53. Afdelingen er ved at blive bygget, med forventet indflytning 1. januar 2018 og har pt. til huse i lånte lokaler på Gudrunsvej 66b.

Den nye afdeling har endnu ikke fået at navn, indtil videre kalder vi den ”Satellitten”.

Med Jette som leder og sammen med en nyansat personalegruppe i Satellitten sikres en videreførelse af kendte værdier og fællesskab fra Åbyhøj dagtilbud, samtidig med en ny kultur og hverdag for børn, forældre og personale skabes.

Jette har været pædagogisk leder i Vuggestuen Ved Æbletræet siden institutionens start i 1997. Hun er tillige souschef i Åbyhøj dagtilbud.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak til Jette for 20 år i Vuggestuen Ved Æbletræet og glæder os over, at hun fortsætter i Satellitten.

Der skal også lyde en stor tak til henholdsvis Gitte C. Lauridsen og Lone Sørensen. Gitte har været midlertidig leder af Satellitten siden opstarten. Gitte fortsætter med denne funktion indtil 1. september, hvorefter Gitte igen vender tilbage som pædagogisk leder for alle 4 stuer i Børnehuset Digterparken. Lone har i denne periode varetaget den daglige ledelse af Digterparkens 2 stuer på Dr. Holst Vej 52. Lone vender tilbage til Børnehuset Ryhaven efter 1. september.

Ansættelsesprocessen til en ny pædagogisk leder i Vuggestuen Ved Æbletræet igangsættes snarest og stedfortræder Kirsten Thrue konstitueres som pædagogisk leder fra 1. september indtil ny leder ansættes.

 

Med venlig hilsen

Morten Kling

Dagtilbudsleder

Åbyhøj dagtilbud