BørneIntra v2.18

Velkommen til Børnegården Rundhøj

Skiftende billeder

Velkommen

Børnegården Rundhøj er et selvejende, integreret dagtilbud med en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling. Vi har 36 vuggestuebørn og 55 børnehavebørn, og vi arbejder stueopdelt med 3 stuer i hver afdeling. Desuden har vi en gruppe, hvor de kommende skolebørn mødes og laver forskellige aktiviteter sammen.

 

Her på siden kan du læse mere om vores pædagogiske arbejde, vores hyggelige traditioner og forældrebestyrelsens arbejde med mere. Ønsker du at besøge Børnegården Rundhøj, er du altid velkommen til at kontake os. Du finder kontaktoplysninger her.

Seneste nyhed...

Café Lørdag på Rundhøj Torv

Kom forbi Omdrejningspunktet på Rundhøj Torv lørdag d. 22. til en hyggelig dag med kaffe, reparationer og interessante samtaler.

Lørdag den 22. september er der mulighed for masser af hygge på Rundhøj Torv, hvor Omdrejningspunktet arrangerer Café Lørdag.

 

Mellem kl. 12 og 16 vil der være

  • Rundhøj Repair Café, hvor borgere hjælper hinanden med at reparere cykler, computere, telefoner, tøj osv.
  • Samtale Cafe med den sociale kampagne Færre Fremmede i Verden, som ønsker at mindske fremmedgørelsen mellem mennesker.
  • masser af kaffe og andre lækkerier fra Cafe Her og Der, som er en mobil kaffevogn, der har fokus på økologi og bæredygtighed.

 

Læs mere om Café Lørdag på Rundhøj Torv på Omdrejningspunktets Facebook-side.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag