BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset Næringen

Skiftende billeder

Børnehuset Næringen er en integreret institution med to huse. I det ene hus hører vuggestuen til (0-3 år) og i det andet børnehaven (3-6 år). Vi har masser af plads, både inde og ude, hvilket vi alle nyder. Vi har dejlige, store, grønne legepladser og i tilknytning til den ene legeplads har vi en skov, der byder på spændende legemuligheder. I Børnehuset Næringen har børnene derfor helt unikke muligheder for at røre sig og udvikle motorikken i et naturligt miljø. Ønsket om at give hvert enkelt barn en sund bevægelseskultur er tydeligt afspejlet i både vores pædagogik og fysiske indretning.

 

I Børnehuset Næringen har vi det enkelte barn for øje! Vi sørger derfor altid for at tilgodese børnene i deres individuelle behov, og vi finder personlighed og forskellighed værdifuldt. Vi værdsætter en høj grad af mangfoldighed, og det er vigtigt for os, at alle børn oplever sig respekterede og inkluderede, i børnefællesskabet, som dem, de er! 

 

Du kan lære os bedre at kende ved at kigge rundt på vores hjemmeside, og ellers er du meget velkomne til at kontakte os for at aftale et besøg.

 

Seneste nyhed...

Selvhjulpenhed er at kunne selv

Måltidet og madpakken

Vi har lavet en lille film om måltidet og madpakken. Som forælder kan du støtte dit barns udvikling bedst muligt ved at lave en madpakke, som er overskuelig og nem at gå i gang med.
 

Det styrker dit barns selvværd at kunne selv, og øger dit barns motivation for at lære og udvikle sig endnu mere. Samtidig skaber nemme madpakker ro og nærvær i spisesituationen, fordi både børn og voksne kan være fuldt tilstede om spisesituationen.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag