BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

Velkommen til

Børnehaven Thorshavnsgade

 

Leg og læring Fleksibilitet og samarbejde

Selvværd og empati Fysisk udfoldelse

 

 

Børnehaven Thorshavnsgade er en særlig daginstitution, som er normeret til 39 børn, hvoraf de 9 er børn med vidtgående fysiske og psykiske handicaps.

 

Børnehaven fungerer som et åbent hus, hvor børnene i vidt omfang, færdes rundt i hele huset.

 

Børnene med handicap har behov for en særlig specialpædagogisk og terapeutisk indsats. De profiterer af samværet med børn uden handicap, som omvendt også har gavn og glæde af samspillet.

 

Vi er et imødekommende hus med masser af plads til nærvær, glæde, venskaber og forskellighed. Vi vægter at tænke nyt og prioriterer den fortsatte udvikling af børnehaven meget højt.

 

Velkommen hos os!

 

Børnehaven Thorshavnsgade er en del af Christiansbjerg Dagtilbud. De øvrige afdelinger er:

 

Den Integrerede Institution Drivhuset

 

Den Integrerede Institution Haven

 

Vuggestuen Lillefod

 

Børnehaven Malmøgade

 

Idrætsinstitutionen Motalagade

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Kære forældre

  Pr. 1. juni sker der en lille personaleændring på søløverne og delfinerne.

  Efter at delfinerne i en lang periode har haft den studerende på stuen, er det nu blevet søløvernes tur til at have den fornøjelse. Det betyder at jeg, Line H flytter fra søløvestuen til delfinstuen pr. 1. juni.

  Jeg har været på 2 gange barsel lige oveni hinanden de sidste 3 år, så der er flere af jer der ikke kender mig så godt. Jeg er dog ikke ny i huset, da jeg har været på søløvestuen siden jeg blev uddannet for 11 år siden😊

  Jeg glæder mig til at prøve kræfter med at være delfin, at lære både børn og forældre på delfinstuen at kende og samarbejde med Nicolai, Morten og Hannah. Og heldigvis kommer jeg jo stadig til at se alle skønne søløvebørn og forældre på legepladsen og i huset:-)  

  Hej fra Line Hamann

  15-05-2020