BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Kongevellen

Nu har vi endelig åbnet vores integrerede institution!

 

Vi er nu helt klar til at modtage jeres skønne børn - og de første er allerede startet. Vi har nu fået vores møbler, legetøj og bøger, og er efterhånden også lidt på væggene. Vores uderum er også klar, hvor vi kan tumle, grave, løbe, læse, spise og nyde det gode vejr.

 

Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte pædagogisk leder Agnethe Kousgaard Rasmussen på 29208378 eller akra@aarhus.dk

 

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen i vores nye spændende hus. Her kommer bygningens arkitektur til at understøtte et trygt og fantasifuldt børnemiljø, hvor de stærke fællesskaber er tænkt ind. Det gælder både de små forpligtende fællesskaber i faste børnegrupper med gennemgående voksne og de større fællesskaber, når børnene har brug for nye udfordringer.

 

Institutionen er bygget op med to afdelinger, som vi forventer hver kommer til at indeholder to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Vi er startet med to vuggestuegrupper (med løbende indtag fra d. 16. august). Der åbnes op for yderligere en vuggestuegruppe med løbende indtag fra 1. januar 2021 til 1. februar 2021. Derefter åbnes der op for flere børnegrupper alt efter behov for pladser i området

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag