BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Skodshøjen

Skødstrup Dagtilbud åbner midt i august en midlertidig afdeling, som bliver forløber til den nye institution, der skal bygges på Ny Studstrupvej 3D. Alle børn og medarbejdere følger med, når den nye institution åbner om et år.

Billede

 

En ny og spændende afdeling af Skødstrup Dagtilbud forventes at stå færdig på Ny Studstrupvej i august 2019, men inden længe er der faktisk mulighed for, at nye forældre kan sikre deres barn en plads i den nye kommende institution.

Vi har fået en unik mulighed for at lave en ’forløber’ til den nye afdeling på Ny Studstrupvej 3D. Det giver os flere fordele: Vi kan afhjælpe efterspørgslen på vuggestuepladser, og vi kan sikre, at en stor del af børnene og det pædagogiske personale kender hinanden godt, når vi åbner institutionen på Ny Studstrupvej.

Den midlertidige afdeling får plads til 24 vuggestuebørn og 8 medarbejdere. Desværre var det ikke muligt at finde tidssvarende og tilfredsstillende lokaler til formålet i Skødstrup. Heldigvis fandt vi en velegnet bygning, der indtil for nylig har fungeret som børnehave på Skodshøjen 2 i Risskov. 

Vi er beviste om, at afstanden fra Skødstrup til Risskov ikke er optimal, men valget af de fysiske rammer har været afgørende for beslutningen. I Skodshøjen 2 kan vi tilbyde børn og forældre en tryg og velfungerende hverdag, og det er det vigtigste.


Noget stort der starter i det små
Børn og forældre har altså med den midlertidige afdeling i Risskov mulighed for at blive en del af den nye institution, som bliver lidt ud over det sædvanlige. Hustømrerne, med underrådgiverne SMAK architects - Proces Arkitekter - Midtconsult og Learning Space blev netop valgt til at bygge institutionen på Ny Studstrupvej 3D på grund af et modigt og spændende forslag til en daginstitution, der inviterer til leg og bevægelse. Derudover bliver udeliv, motorik, kreativitet og sundhed nogle af afdelingens pædagogiske trædesten.

Tidligere er de børn, der ikke har været plads til i Skødstrup, blevet anvist plads i Skæring Dagtilbud. Da efterspørgslen på vuggestuepladser ligeledes er stor i Skæring, vil det ikke længere være muligt. Ved at lave en forløber til Ny Studstrupvej 3D får vi mulighed for at åbne den nye institution et år før – bare på en anden lokation. Den nye institution på Ny Studstrupvej 3D er aldersintegreret, og det betyder, at man sikrer sit barn en plads i institution helt frem til skolestart, hvis man får tilbud en plads forløberen til den nye institution. Lars Nielsen, pædagogisk leder af Børnehuset Myrhøjen, kommer til at varetage den pædagogiske ledelse af Skodshøjen 2.

De bedste hilsner 
Else Kjær, dagtilbudsleder, og Lars Nielsen, Pædagogisk leder.

 

Har dit barn fået tilbudt plads i Skodshøjen 2? Læs mere her.
 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag