BørneIntra v2.19

Skiftende billeder
 
OBS: 1. november samler vi Vuggestuen Marselisparken og Vuggestuen Baunes Plads. Navnet bliver "Vuggestuen Marselis Boulevard", og vuggestuens kommende seks stuer vil være fordelt på de to matrikler, der ligger lige ved siden af hinanden – Marselis Boulevard 48 og Marselis Boulevard 50. På grund af samlingen vil vi i ugen op til 1. november arbejde på, at Vuggestuen Marselis Boulevard får én samlet hjemmeside. 
 
Vuggestuen Marselisparken er en vuggestue med 36 børn fordelt på tre stuer. Vi har fælles ledelse med Vuggestuen Baunes Plads, der ligger lige ved siden af og vi deler derfor legeplads og køkkenpersonale og har et tæt samarbejde i personalegruppen. Vuggestuen Marselisparken ligger som en selvstændig bygning med adgang til både egne faciliteter og faciliteter, der er fælles med Vuggestuen Baunes Plads. 
 
Vi prioriterer og vægter vores udeliv højt og er ude året rundt. Vores legeplads er en del af vores vuggestue på lige fod med de indendørs lokaler. Vi bruger dagligt legepladsen til planlagte aktiviteter, leg, sociale fællesskaber og hyggeligt samvær. Vi har planlagte aktiviteter om formiddagen, hvor vi ofte deler børnene op i mindre grupper. Musik, bevægelse og kreativitet indgår i mange af vores aktiviteter. Vi er en del af Frederiksbjerg Dagtilbud og arbejder ud fra dagtilbuddets kerneopgave, vision og strategi, som I kan læse mere om her på hjemmesiden.
 
Vi vil glæde os til at tage imod jeres barn og starte på et godt samarbejde!

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Vil du gerne på besøg?

   

  Interesserede forældre er velkomne til at få en rundvisning i vores vuggestue. Vi har mulighed for rundvisning hver anden fredag i tidsrummet 11.45-12.00. Ring til os på telefon 41 87 41 90 (Solbærstuen), 41 87 41 89 (Kirsebærstuen) eller 41 85 59 58 (Hindbærstuen) og få en aftale om, hvilken fredag du/I kommer.

   

  04-02-2018