BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset Olympia

Skiftende billeder

Vi er en integreret institution med både vuggestue og børnehave som vægter børns bevægeglæde, trivsel, leg og udvikling højt. Vi har indrettet os, så vores rum indbyder til både motoriske udfordringer, kreative aktiviteter og leg i små og større grupper. Vores legeplads er inddelt i zoner, således at der er et sandkasseområde, gynger, bålplads, motorikbaner til henholdsvis vuggestuebørn og børnehavebørn, og så har vi en stor bold/motorikbane - alt i alt en skøn legeplads, som vi elsker at bruge.

I august 2019 er vi blevet idrætscertificeret hvilket betyder, at vi i vores pædagogiske praksis tager udgangspunkt i, at det er gennem kroppen børn griber og begriber deres omverden. Ved at tilbyde børnene mangeartede aktiviteter med fokus på grundbevægelser og sanser, giver vi børnene et godt udgangspunkt for at lære at mærke deres krop, få en øget kropsbevidsthed og en velstimuleret følesans, hvilket giver overskud til at indgå i sociale relationer og fællesskabet.

Du er meget velkommen til at besøge os, se vores dejlige institution og høre mere om vores dagligdag og pædagogik. Ring gerne på et af følgende numre, for at aftale et besøg:

  • Vuggestuen: 4185 7564
  • Børnehaven: 4185 7569

Du kan læse mere om dagligdagen, vores pædagogiske praksis, forskellige politikker mm. i menuen i venstre side.