BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset Hoppeloppen

Skiftende billeder

 

Krop og bevægelse er et af de seks læreplanstemaer, som alle dagtilbud skal arbejde efter. I Børnehuset Hoppeloppen har vi særlig fokus på dette tema. Krop og bevægelse kan betragtes som et redskab til at erobre verden, og det vil vi gerne skabe gode rammer for.

 

”Forskning viser at børn, der er fysiske aktive, generelt er sundere og gladere. Samtidige har de styrkede forudsætninger for at indgå i sociale samspil og derigennem lære at udvikle sig på andre områder samt forblive fysisk aktive gennem livet.”

 

”Ifølge hjerneforsker Kjeld Fredens er bevægelse og handling så fundamental for børn, at man kan sige, at børn tænker med kroppen.”

 

Har du lyst til at høre mere om Hoppeloppen, er du velkommen til at ringe til pædagogisk leder Inge-Marie S. Kristensen, tlf. 2384 4538.

Seneste nyhed...

Bjørnebandens 1. cykeltur 🚲

  Billede

I dag tog vi afsted på vores første cykeltur. Vi cyklede først over til Rebekka, derefter til Mathilde, Simon, Freja, Frederik, Aja, Anton og til sidst Marius inden vi spiste madpakker på græsset ved den “nye” legeplads, som vi besøgte i sidste uge. Det har været en rigtig god og lærerig dag for alle. Børnene var rigtig gode til at holde rækken og ikke overhale hinanden. Der var kun et par mindre “uheld”, hvor det handlede om at få “bremset” i tide eller at få gang i cyklen igen, når vi havde holdt stille. Det er stadig en god ide at få øvet start og stop med jeres børn 😀 

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    I disse coronatider er det desværre ikke muligt at komme indenfor for at se institutionen, hvis man søger plads til til sit barn. Vi forsøger derfor at gøre vores hjemmeside mere aktiv, for at give et indblik i børnenes hverdag i Hoppeloppen. Ønsker du flere informationer om os er du velkommen til at ringe til os.

    28-05-2020