BørneIntra v2.15

Velkommen til Mårslet Dagtilbud

 Billede

Seneste nyhed...

Til kommende forældre der ønsker rundvisning i en eller flere af vores afdelinger.

Det er en stor beslutning at vælge den rette pasning.

Når I skriver Jeres barn op til en plads, har i mulighed for at prioriterer, hvilke afdelinger I ønsker. For at give Jer et godt grundlag for dette, tilbyder vi rundvisning i de forskellige afdelinger i dagtilbuddet.

 

Det er desværre ikke altid muligt, at imødekomme alles ønsker om plads i en bestemt afdeling.

Den aktuelle situation frem til sommeren 2017, er at Skovbørnehuset, Solhuset og Valhalla ikke har ledige børnehavepladser. Der er enkelte ledige pladser i Mirabellen, Nymarken og Græsbakken

Der er ledige vuggestuepladser i dagplejen, Solhuset og Valhalla.

Vi laver gerne rundvisninger i alle afdelinger, men det giver klart mest mening at prioritere de afdelinger der reelt har plads.

 

Rundvisningerne foregår onsdag d. 23. november 2016, fredag 16. december 2016 og tirsdag d. 24. januar 2017, fra 8:30 – ca. 11:00 (alt efter, hvor mange afdelinger I vil besøge).

Vi mødes i ”Sneglehuset”, Testrupvej 8, hvor I vil få en kort præsentation af dagtilbuddet og de enkelte afdelinger. Herefter er der mulighed for rundvisning i de enkelte afdelinger.

Tilmelding sker via mail til dagtilbudsleder Birgitte Rasmussen – biras@aarhus.dk – skriv, hvor mange I kommer og eventuelt, hvilke afdelinger I ønsker at besøge.

 

I skriver Jeres barn op til plads i Mårslet Dagtilbud via den digitale pladsanvisning - https://www.aarhus.dk/da/borger/familie-boern-og-unge/Pasning/Skriv-dit-barn-op.aspx - det er også her I har mulighed for at prioriterer Jeres ønsker.

Som det fremgår af vores hjemmeside har vi 7 afdelinger i Mårslet Dagtilbud – den ene er en dagplejeafdeling og de seks andre er 0-6 års institutioner. På hjemmesiden kan I læse mere om de enkelte afdelinger.

 

Med venlig hilsen Dagtilbudsleder Birgitte Rasmussen