BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Solbjerg-Mårslet dagtilbud

1. marts 2019 er dagtilbuddene i Solbjerg og Mårslet blevet fusioneret

 

Denne side er derfor under rekonstruktion.

 

Hjemmesiderne for de enkelte afdelinger bliver også tilrettet i løbet af kort tid. 

Seneste nyhed...

Bestyrelsesreferat og God jul og godt nytår

Kære forældre og medarbejdere i Solbjerg-Mårslet dagtilbud

 

Her er referat fra årets sidste bestyrelsesmøde.

Et møde der måtte afvikles virtuelt som meget andet i dette år, men det forhindrede heldigvis ikke et meget godt og aktivt møde.

Der har siden sidste bestyrelsesmøde, været afholdt møder i tre forskellige undergrupper, hvor der er arbejdet med overgange - fra dagpleje/vuggestue til børnehave og fra børnehave til skole. Der kom rigtig gode tilbagemeldinger fra disse møder, som der arbejdes videre med.

Ligesom der i forældrerådene har vært gode drøftelser, der gav input til punkt om, hvordan vi samarbejder om at fastholde vores gode medarbejderne.

Det har været en rigtig god start på bestyrelsesåret, med en meget engageret og aktiv bestyrelse - mange tak for det. Husk vi er altid interesseret i input fra øvrige - både forældrråd og enkelte forældre - så henvend jer endelig, hvis I har noget på hjertet.

 

Til slut vil jeg blot sige alle tak for året der snart er gået - det har i sandhed været et af de mere mærkelige. Melle al bøvlet, har der heldigvis været rigtig meget vi har kunnet lære af - det tager vi med os ind i det nye år.

Rigtig god jul og godt nytår til alle. Lad os skyde båpde Corona og 2020 godt og grundigt afsted!

Vi ses til næste år.

 

Venlig hilsen Birgitte Rasmussen, dagtilbudsleder