BørneIntra v2.13

Velkommen til Mårslet Dagtilbud

 Billede

Seneste nyhed...

Skriv dit barn op til plads - vi kommer til at mangle børn.

Kære Forældre

Vi er i Mårslet dagtilbud kommet i den heldige situation, at vi har pladser nok til de børn der har brug for pasning. Hen over sommeren og efteråret får vi for første gang i mange år flere ledige pladser især 0 - 2 årspladser.

Det giver en ny slags udfordringer, da vi for at udnytte ressourcerne optimalt, skal tilpasse rammerne til de børn der er. Jeg er derfor i gang med at finkæmme venteliste og se på forskellige muligheder for tilpasning. I den forbindelse er jeg blevet opmærksom på, at der er en del små søskende der endnu ikke er skrevet op til plads. Det vil være en stor hjælp, hvis I så hurtigt som muligt skriver de nyfødte op til en plads gennem den digitale pladsanvisning. Det er altid muligt at ændre både i prioriteringer af afdelinger og dato for start, men det vil give et godt overblik, at kende de kommende "kunder", så langt frem som muligt.

I må i samme forbindelse også gerne "prikke" til naboer, bekendte og de andre i mødregrupperne, som endnu ikke har børn i dagtilbuddet, og opordre dem til at skrive børnene op, så tidligt som muligt.

På forhånd tak for hjælpen.

Nye forældre er meget velkomne til vores fælles rundvisninger, som er onsdag d. 18. maj og mandag d. 13. juni - se særskilt opslag/nyhed om dette.

I er velkomne til at skrive eller ringe til mig, hvis I har spørgsmål.

Venlig hilsen

Birgitte Rasmussen, dagtilbudsleder.

tlf. 29204146