BørneIntra v2.17

Velkommen til Tranbjerg Dagtilbud

Tranbjerg Dagtilbud består af 8 integrerede institutioner og en dagpleje-afdeling. Læs mere om os her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev fra Naturcenter Tranbjerg

Nyt fra Naturcenteret 12. Marts 2018
Vi håber nu den værste vinterkulde er ved at være passeret og glæder os til forårets mange aktiviteter. Vores udbud af forårsaktiviteter er blevet revideret nu og sendt ud til jer. Jeg glæder mig meget til det fortsatte gode samarbejde her i foråret og forsommeren.

Dyrene og den nye voliere
Udrugning af kyllinger er nu igen i gang, og vi har i sidste uge fået et stort hold araucania kyllinger, som vi allerede har fået afsat de fleste af. Vi regner med at kommende udrugninger bliver i samarbejde med dagtilbud eller skoleklasser.
Mange af jer har sikkert bemærket, har vi fået en ny voliere ovre ved den gamle pavillion, som vi har hentet som ”mega move” inde fra midtbyen på Legepladsen Skolemarken, som er blevet flyttet tilbage til Skt. Annagades Skole efter byggeriet. I de kommende uger håber vi at få volieren og ombygningen af pavillionen færdig, så vi kan få taget den i brug. Det er endnu besluttet, hvad vi skal have i den. Arbejdsgruppen forestiller sig, at det bliver noget med nogle farvestrålende fugle, som vi skal ud og finde. Hvis nogen af jer har gode ideer eller kender nogen, som har flotte fugle de vil af med, eller æg til udrugning fra disse, hører jeg meget gerne fra jer! 😊
For kort tid siden blev fårene klippet. Fåreklipperen mener, at de alle er med lam og den ene er ikke langt fra at skulle læmme. Vi håber det kommer til at forløbe problemfrit og at vi får 4-6 små søde lam, som I kan besøge.
Isabella er også højdrægtig og vi forventer at hun kælver i løbet af april måned.

 

Læs hele nyhedsbrevet her.

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Fællespasning i Tranbjerg Dagtilbud 2018

  Vi har fællespasning i institutionerne i følgende perioder (gælder ikke dagplejen):

   

  • Påske (d. 26., 27. og 28. marts). Tilmeldingsfrist d. 2. marts.
  • Dagen efter Kr. Himmelfart (fredag 11. maj). Tilmeldingsfrist d. 2. marts.
  • Sommerferie (uge 29 og 30). Tilmeldingsfrist d. 30. marts.
  • Jul (d. 27. og 28. december). Tilmeldingsfrist d. 16. november.
  19-12-2017
 •  Opslagstavleikon

  Forældretilfredshedsundersøgelse 2017

  I Børn & Unge i Aarhus Kommune udarbejder vi forældretilfredshedsundersøgelser for alle institutioner og skoler hvert andet år. Den seneste undersøgelse er fra foråret 2017. Forældretilfredshedsundersøgelsen er gennemført blandt forældre til børn i daginstitutioner, skoler, SFO og klubber.

  Læs den samlede rapport for Tranbjerg Dagtilbud her. (åbner i nyt vindue)

  16-06-2017