BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Tranbjerg Dagtilbud

Tranbjerg Dagtilbud består af 8 integrerede institutioner og en dagpleje-afdeling. Læs mere om os her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Modig og empatisk pædagogisk leder søges til Legehuset Regnbuen

VIL DU SAMMEN MED OS BLIVE KVALIFICERET SOM EN NEST-AFDELING?

Om jobbet

Legehuset Regnbuen er en 4 gruppers integreret afdeling. Afdelingen har tidligere været en H-institution, hvilket stadig kan mærkes i den struktur, huset arbejder med og den erfaring, personalet har. Der er fokus på den inkluderende tilgang og skabelse af gode rammer for alle børn. Afdelingen er stabil og har stor forældreopbakning. Det er ikke et krav, at ansøger har tidligere ledererfaring. Afdelingen samarbejder med Aarhus Kommune om ”NEST”, et forløb der genoptages i oktober
Læs mere om NEST på aarhus.dk

Se den fulde job- og kravprofil (pdf)

 

Din profil:

 

  • Du har ”overblik” på to-do seddel: Du samler alle de bolde, som personalet kaster op. Du ser fremad i forhold til kommende arbejdsopgaver og er visionær.
  • Du anvender din indlevelsesevne:  Interesserer dig for medarbejdernes faglige processer og støtter nuværende og fremadrettede kompetencer.
  • Du undrer dig: Du kommer med respekt for det, som er skabt og går i dialog med personalet om den fælles fremadrettede udvikling. Du skaber gode betingelser for fælles læring. 
  • Du er en synlig leder: Du prioriterer at være tilgængelig for børn, forældre og personale.

 

Derfor skal du vælge os:

  • En afdeling med faglig begrundet struktur og et stærkt fagligt, fælles ståsted.
  • En personalegruppe, som værner om et godt fællesskab, hvor udvikling kan blomstre.
  • En forældregruppe, som er aktiv, nytænkende og anerkendende i deres samarbejde med afdelingen.
  • Et lederteam med faglig og kollegial refleksionssparring som fast punkt på dagsordenen.
  • En mentorordning og et tæt samarbejde med dagtilbudsleder i form af fastlagt sparring og trio-sparring med lederkollegaer. En leder og kollegaer, som altid vil støtte op om fælles indsatser i dagtilbuddet.
  • Et dagtilbud, som er i udvikling med fælles mål og værktøjer med fokus på samarbejde og kommunikation i stærkere læringsfællesskaber.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn i forhold til BUPL’s/Aarhus Kommunes overenskomst. Vi håber, at du kan tiltræde den 1. september 2020.

Ansættelsesproces:
Ansøgningsfrist den 16. juni 2020.

Første samtalerunde er den 29. juni 2020. Anden samtalerunde er den 3. juli 2020. Begge samtalerunder starter efter klokken 12.00. Mentale færdighedstest og personlighedstest ligger imellem de to samtalerunder.

 

Hvis du vil vide mere:
For yderligere oplysninger om stillingen og besøg i Legehuset Regnbuen, kontakt dagtilbudsleder Mette Ruggaard på telefon 41856853.