BørneIntra v2.18

Velkommen i Gl. Brabrand Dagtilbud

Billede

 

Gl. Brabrand Dagtilbud består af 5 afdelinger nemlig DII Børnehuset Safiren, Solskin, DII Søstjernen, Vuggestuen Spiloppen og Børnehaven Enggården.

Vi er et samlet dagtilbud og arbejder tæt sammen om fælles mål og værdier, men hver enkel afdeling har samtidig sit eget særpræg. Gl. Brabrand Dagtilbud har fokus på dit barns trivsel og glæde, og vi kan tilbyde en varieret hverdag, hvor der er mulighed for leg i skoven, sang, bagning og andre hyggelige projekter, hvor barnet altid vil have mulighed for at udtrykke sig kreativt både alene og sammen med andre. Gl. Brabrand Dagtilbud har et tæt samarbejde med forældrene, hvor vi også jævnligt inviterer familien ind i afdelingen, så de kan få en bedre forståelse for, hvor barnet tilbringer meget af sin hverdag.

Ude i menuen til venstre kan du læse om hver enkelt afdeling.
Håber I kan finde de oplysninger som I har brug for, ellers skal I være velkomne til at kontakte os.

Mvh.
Gl. Brabrand Dagtilbud

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Folkekirkens familiestøtte har et tilbud om støtte til almindelige familier, der står i en aktuel udfordring. Det kan være dødsfald i nær familie, konflikter omkring måltider, brug af iPads, og andre udfordringer i dagligdagen. Der kan komme en person ud og støtte familien til at få udfordringen løst i fuld fortrolighed og under tavshedspligt. Støtten er ikke forkyndende, og den ydes til alle slags familier uden blik på religion. Du kan se pjecen her, og du kan kontakte Folkekirkens Familiestøtte v/ Lise Møller Nissen på tlf.: 30 36 86 96 og e-mail limn@km.dk

    15-05-2017