BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagtilbud Sødalen

Skiftende billeder

Velkommen til Dagtilbud Sødalens hjemmeside.


I menuen til venstre kan du komme videre til de enkelte institutioners hjemmesider - klik på institutionens navn under punktet "Info fra dagtilbuddet".

 

 

Vi kommer ofte til at hjælpe vores børn for meget i en travl hverdag. Vi overhjælper faktisk tit. Vi hjælper børnene til at blive hjælpeløse - og de bliver snydt for leg, læring og udvikling. Se hvad du som forælder kan gøre for at støtte dit barn til at gøre tingene selv.

 

OBS. Dagtilbud Sødalen og Gl. Brabrand Dagtilbud er pr. 1. marts 2019 lagt sammen til et stort dagtilbud, hvorfor hjemmesiderne også bliver det. Uden at vi bliver alt for tekniske, så skal vi lige have forenet 2 forskellige setups i et lidt ældre system, hvilket kræver lidt planlægning. Ellers bliver det alt for rodet for jer som forældre. Vi beklager ventetiden og det mulige rod :-)

 

Jeg fortsætter som dagtilbudsleder for det nye fælles dagtilbud.

 

Med venlig hilsen 

Merete Nøhr - Dagtilbudsleder

 

Seneste nyhed...

Kopi af Skrotkunst udstilling.

  Billede

Kære Aabyhøjgård, Nattergalen, Børnesnak og Klodshans.

 

Igennem Snart et år, har jeg hver fredag formiddag værkstedsaktiviteter i Fyrtøjet, hvor jeg har fået lov, at bruge kælderen til værksted. Jeg er ansat af dagtilbuddet og det betyder, at hver afdelings store børn har været på besøg sammen med en voksen fra deres eget hus 2 fredage ad gangen.

 

Vi har haft emnet Skrot som et fælles afsæt, og det er der kommet en fantastisk fin udstilling ud af. Denne udstilling kan ses og opleves på Aaby Bibliotek og den vil blive stående frem til juni måned.

 

I er mere end velkomne til at tage på biblioteket og kigge på alle værkerne. Men vi planlægger også i samarbejde med biblioteket en fernisering, hvor I gerne må deltage. Dette hører I nærmere om.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag